Deutsch Dansk

Produktudvikling med respekt for natur og teknik
- sikrer langtidsholdbare løsninger

Naturens minimalisme skaber balance i denne helt unikke produktserie af garderobeskabe med skydedøre, udviklet af Mogensen A/S. Det massive træ fremstår smukt, ægte og helt ubehandlet, men kan med voks, olie, bejdse eller lak få et mere karakterfuldt udtryk - en omhyggelig behandling, der også standser træets naturlig modning/patinering, hvis det ønskes.Klik på produktbillederne for forstørrelse.


Om Mogensen A/S

Mogensen A/S er producent med 100% fokus på levering af garderobe- og skydedørsløsninger, hvorfor vi har markedets bredeste program. Vores vision er at skabe orden og overblik og, vores mission er at levere opbevaringsløsninger der passer til dine ønsker og behov til konkurrencedygtige priser.

Læs mere om Mogensen A/S her

Om Contoura

Naturens minimalisme skaber balance i denne helt unikke produktserie af garderobeskabe med skydedøre, udviklet af Mogensen A/S. Det massive træ fremstår smukt, ægte og helt ubehandlet, men kan med voks, olie, bejdse eller lak få et mere karakterfuldt udtryk - en omhyggelig behandling, der også standser træets naturlig modning/patinering, hvis det ønskes.

Tilbehør

Der et tænkt helt ned i detaljen… Produktserien omfatter derfor også et stort sortiment i praktisk tilbehør - bl.a. bakker, hvor man kan anbringe smykker og lommeindhold inden afklædning. Desuden en skobakke der opsamler sand, småsten og andet snavs fra fodtøjet.

Kontakt os

Mogensen A/S sælger kun igennem forhandlernetværket som kan ses på websitet mogensen.dk

 • Telefon:
  +45 70 20 39 33
 • Email:
  info@mogensen.dk
 • Adresse:
  Nørremarken 13-15, Skovlund
  DK-6823 Ansager