Deutsch Dansk
 
 
  PRODUKTER           TILBUD          NYHEDER          INSPIRATION          BROCHURE          FORHANDLER          ERHVERV          PRESSE
 
     
 

Skydelåger i tidløst design

MOGENSEN leverer skydelåger i høj kvalitet og tidløst designs. Når du vælger en skydelåge fra MOGENSEN bestemmer du selv farven og sammensætningen af design. Vores skydelåger er robuste og med lydløst glid, hvilket gør brugsoplevelsen uovertruffen.

Design din egen skydelåge

Bliv inspireret blandt vores store udvalg af skydelåger og sammensæt selv designet af din skydelåge. Dermed får du skydelåger, der passer nøjagtig til din stil og resten af din bolig. Når du køber skydelåger hos MOGENSEN, er der ingen grund til at gå på kompromis.

Skydedøre og skydelåger til indendørs brug

Vi leverer indendørs skydedøre, der fås helt op til 2,5 meter brede og 3,5 meter høje. Det betyder, at vi kan leverer skydedøre til indendørs brug, der fuldt ud udnytter den plads, du har til din rådighed, og som dermed gør det nemt at holde orden.

Specialtilpassede skydelåger

Vores koncept er at levere specialtilpassede skydedøre til indendørs brug – og bag disse gemmer sig standard inventar. Dermed kan du få skydedøre efter mål, som stadig er til at betale. Kontakt din lokale forhandler hvis du vil høre mere om skydedøre til indendørs brug og skydelåger efter mål.

Eksempler på nogle af vores skydelåger

Skydelåger

Skydelåger

Skydelåger

Skydelåger

Skydelåger

Få et godt tilbud på nye skydelåger her

Kontakt MOGENSEN i dag og få et godt tilbud på skydelåger her.