Billigskabe.dk – online shop

Billigskabe.dk – online shop

Skydedore garderobeskabe - Billigskabe.dk

Garderobeskabe med skydedøre

Garderobe- og skydedørsskabe fra Mogensen skaber plads & orden med et elegant design. Billigskabe.dk er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre med markedets bredeste program, der går fra standardløsninger til jeres helt individuelle personlige design og størrelse. En garderobeskab med skydedøre udnytter opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge, og vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den garderobeløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi.

Billigskabe.dk leverer overalt i Danmark

Billigskabe.dk er en webshop med stor erfaring med at skabe funktionelle garderobeskabe til vores mange kunder med vidt forskellige behov. Vi tager altid udgangspunkt i lige netop dine behov, når vi taler garderobeløsninger med dig. Vi yder rådgivning samt laver tegninger efter jeres individuelle mål, således at I får præcis den garderobeløsning, som passer til jeres behov. Samtidig kan I vælge imellem et hav af materialer, hylder, reoler, skabe mv. og hos Billigskabe.dk hjælper vi jer igennem hele processen, indtil I står med et slutresultat, I er glad for.

Garderobeskabe med skydedøre - Billigskabe.dk
Garderobeskabe med skydedøre - Billigskabe.dk

Skydedørsskabe med fleksibilitet & personligt præg

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Det omfattende program af gennemtænkte opbevaringsløsninger med skydedøre skaber orden og overblik, som I vil have glæde af i årtier fremover.

Skydedøre i et utal af designs & farver

Hos Billigskabe.dk kan du se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i skydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil. Skydedørsfronterne er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således også placeres i front af eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg. Alle skydedøre findes i et omfattende udvalg af farver, og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ til skydedøre. Farver og design kan kombineres i en uendelighed på den enkelte skydedør. Her får du et overblik over det brede program i Mogensen Skydedøre:

Walk-in-Closet fra Mogensen

Mange drømmer om at starte dagen med at ”gå ind i sit eget lille univers” og finde det tøj, man skal have på, i et walk-in closet. Men kræver det et separat rum? Og hvad hvis man næsten ikke har plads? Du kan designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og tilbehør fra Mogensen gennem vores webshop www.billigskabe.dk, hvor vi tilbyder et hav af muligheder - her er det kun fantasien, der sætter grænser. Det er let at omdanne det lille pulterrum til et walk-in-closet. De fleste vælger at have hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, mens andre vælger at indrette langsiderne til garderobe, for så at hænge et stort spejl for endevæggen.

Walk-in garderobeskabe - Billigskabe.dk
Skuffer, tilbehør, garderobeskabe - Billigskabe.dk

Garderobe med skydedøre fra Mogensen

Skydedørsskabe fra Mogensen er en god og funktionel løsning, der er velegnet til alle indretninger i din bolig. Skydelåger skubbes til side og ikke ud i rummet, og du kan derfor udnytte pladsen mere optimalt med mindre spildplads. Med skydedøre er det muligt at få gode opbevaringsløsninger - selv hvor pladsen er trang.

Hvis din garderobe skal stå tæt på andre møbler, er skydedøre et godt valg. Du har ikke problemer med låger, der åbner ud i rummet og dermed tager pladsen fra møbler. Garderobeskabet bliver derfor nærmest til en væg, og det åbner for nye muligheder i din indretning.

Garderobe med skydelåger er endvidere et godt alternativ til øvrig skabsplads i boligen. De kan anvendes i alle boligens rum og er effektive i kontor, gang, bryggers og andre steder, hvor der er behov for opbevaring.

Skuffer, indsatser & tilbehør fra Mogensen

Opbevaring kræver gennemtænkte løsninger, hvor der skal være plads til alt det, du har behov for. Der findes meget forskelligt tilbehør til opbevaringsløsninger fra Mogensen, og det er værd at tænke igennem hvordan dine behov ser ud. Er det kun sko der skal ind i skabet i gangen? Eller skal der også være plads til at jakken kan komme op og hænge?

Walk-in garderobeskabe - Billigskabe.dk

Uforpligtende tilbud på garderobeskab med skydedøre

Hvis du ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på et smukt og funktionelt garderobeskab med skydedøre eller walk-in-closet, så kontakt Billigskabe.dk allerede i dag eller kig forbi på vores adresse i Ålborg.

Her har du mulighed for at se farveprøver samt mærke den solide kvalitet i Mogensens garderobeløsninger. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke type garderobeløsning, du har behov for, ligesom vi tager udgangspunkt i rummets dimensioner, hvad enten der er tale om garderobeskabe, walk-in-closet eller noget helt tredje.

Billigskabe.dk – online shop

BilligSkabe.dk, Karlskogavej 5B, 9200 Aalborg SV

+45 6913 6970

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.billigskabe.dk