Walk-in-closet med skydedøre

Skydelåger passer ind i alle rum

Skydedøre åbner til siden og optager derfor ingen plads i rummet, når de åbnes. De optimerer dermed pladsen i rummet - også selvom det er lille.

Du kan derfor med fordel placere dine skydelåger i rum hvor, pladsen kan være trang.

Den rigtige indretning af din walk-in closet giver overblik, orden & glæde

Hos Mogensen er vi specialister i at designe den mest optimale indretning i walk-in-closets med specialtilpassede løsninger til hver sin funktion.
Walk-in-closet med skydedøre
Rustik eg skrådøre

Selvom du bor i et hus med skrå vægge, kan du godt vælge skydedøre

Hos Mogensen begrænser vi os ikke, hverken når det kommer til skydelåger efter mål eller inventar. Hvad enten du drømmer om at udnytte de skrå vægge bedst til skydedøre eller om dit walk-in-closet skal være u- eller L-formet, eller måske to ens sider, så har vi altid en løsning til dig.

Vi giver dig et hav af muligheder

Du kan designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og indretningsmoduler fra Mogensen. Vi tilbyder et hav af muligheder - her er det kun fantasien, der sætter grænser. 

Da vi designede vores inventar til walk-in closet, lagde vi vægt på den fine detalje og de gode materialer – fra skabe, skydedøre, inventar og indretningsmoduler.

Walk-in-closet: luksus i hverdagen

Hos Mogensen er det let at omdanne det lille pulterrum til et walk-in-closet. De fleste vælger at have hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, mens andre vælger at indrette langsiderne til garderobe, for så at hænge et stort spejl for endevæggen.
Et walk-in-closet giver dig lidt mere luksus i hverdagen, så få opfyldt drømmen om et walk-in-closet .

Walk-in-closet efter mål & dine ønsker

Vi hjælper dig med dit personlige walk-in-closet - fra start til slut. Vores kompetente forhandlere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov.
Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Skab orden med en Mogensen Skydedør

4 trin til dit eget mogensen garderobeskab

1

Vi har 10 forskellige typer skydelåger på mål i forskellige materialer, så du vil altid kunne finde en skydedør, der passer til dine ønsker.

2

Få jeres helt individuelle udtryk på jeres garderobeskab gennem det nærmest uendelige farveudvalg.

3

Garderobeskabets hjerte er inventaret, som du selv kombinerer. Så det passer præcist til dine ønsker.

4

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov.