Farver & materialer af dit garderobeskab - uendelige designmuligheder

Få jeres helt individuelle udtryk på jeres garderobeskab (skydedøre, korpus og inventar) gennem det nærmest uendelige farveudvalg og kombinationsmuligheder med mange forskellige materialer hos Mogensen.

Materialer & farver til rammedør, korpus og inventar

  • Melamin: Mogensen fører et stort standardudvalg af farver og strukturer. Dertil har Mogensen et unikt farvekoncept med special-melamin, der alle tager afsæt i tyske Eggers anerkendte og omfattende program.
  • Glas: spejl i sølv eller bronze, matterede, farvede og lyddæmpede – og altid med sikkerhedsfolie eller hærdet (klart glas). Kun til rammedør.
  • Læder: Mogensen tilbyder eksklusiv bøffelskin i en række miljøvenlige farver - alle gennemimprægneret. Kun til rammedør, men kan selvfølgelig spændes op på plane flader.
  • Finér: Standardfinér i en række sorter som kirsebær, valnød, birk, eg, m.fl. på stabil pladekerne
  • Massiv træ: Eg der er hårdt og stabilt. Leveres til rammedør, korpus, inventar samt udtræk & tilbehør.

Materialer & farver til pladedør og korpus

  • Folie: Mogensen unikke farvekoncept/-vifte.
  • Malet: Alle farver i NCS/RAL-farveskala og glans.

farver front

valg af garderobeskab farve foto
… vi matcher alle RAL/NCS-farver på vores malede skydedøre og skabsløsning

Skal du bruge et garderobeskabe med skydedøre efter mål? Vi hjælper dig - fra start til slut...

Når du har besluttet dig for den lille ekstra luksus, som et skab fra MOGENSEN er, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Find din lokale forhandler

Specialist i skydedøre efter mål

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov. Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne. Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Skydedøre efter mål