Garderobeskabe - køb nyt klædeskab hos Mogensen

MOGENSEN leverer garderobeskabe, der er specialtilpasset dine behov. Vi har mange forslag til klædeskabe, der lever op til dine ønsker, og vi leverer et garderobeskab efter mål med skydedøre i lækkert design.

Inventar til garderobeskabe & walk-in-closet

Garderobeskabets hjerte er inventaret, som du selv kombinerer og sammensætter, så det passer præcist til dine ønsker. Her viser vi nogle eksempler på tilpasning af inventar, så du får det klædeskab, der passer til dine individuelle ønsker og behov...

Tilbehør til garderobeskab

Mogensen har markedets bredeste udvalg i tilbehør til garderobeskabe og klædeskabe, der skaber orden og overblik i jeres garderobeskab.

Indbygget LED lys

En af de mange features med Mogensen garderobeskabe. Mogensen leverer 3 typer indbygningslys, som kan tilpasses alle typer klædeskabe.

Tilbehør i Massiv Eg - eksklusivt, smukt og funktionelt

Mogensen garderobeskab kan leveres med tilbehør i Massiv Eg, som matcher skydedøre samt giver et eksklusivt, smukt og funktionelt overblik og opbevaring i dit garderobeskab, klædeskab eller walk-in-closet.

Skab orden med en Mogensen Skydedør

4 trin til dit eget mogensen garderobeskab

1

Vi har 10 forskellige typer skydelåger på mål i forskellige materialer, så du vil altid kunne finde en skydedør, der passer til dine ønsker.

2

Få jeres helt individuelle udtryk på jeres garderobeskab gennem det nærmest uendelige farveudvalg.

3

Garderobeskabets hjerte er inventaret, som du selv kombinerer. Så det passer præcist til dine ønsker.

4

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov.

Nyt Garderobeskab? - Klædeskabe efter mål


MOGENSEN leverer klædeskabe, der er specialtilpasset dine behov. Find et garderobeskab, der lever op til dine ønsker, og vi leverer et garderobeskab efter mål med skydedøre i lækkert design. Få et godt tilbud på et nyt klædeskab her.


Skabe i tidløst design og høj kvalitet

Hos MOGENSEN kan du finde skabe i tidløst design og som har en høj kvalitet. Vores skydedøre er ikke kun lækre at se på, men også robuste og med lydløst glid, så oplevelsen af at bruge vores skabe er lige lækker hver gang.


Individuelle klædeskabe

Vores skydedøre til klædeskabe kommer i mange forskellige designs og leveres i de mål, du har brug for. Det betyder, at du hos os kan få klædeskabe, der ser ud nøjagtig som du ønsker, og som udnytter den plads du har til rådighed fuldt ud.


Danmarks største klædeskabe

Som de eneste i Danmark leverer vi skabe med skydedøre, der er op til 2,5 meter brede og 3,5 meter høje. Dermed er vi leverandør af de største klædeskabe i Danmark.


Garderobeskab

 efter mål

Vi leverer et klædeskab med skydedøre efter mål og med standardiseret inventar. Det giver dig et specialtilpasset klædeskab, der går fra gulv til loft, men med en pris der er til at betale. Kontakt din lokale forhandler af MOGENSEN klædeskabe, hvis du vil høre mere om et klædeskab, der opfylder alle dine behov.