Få inspiration hos Mogensens garderobeskabe og skydedøre forhandler

Find din nærmeste forhandler nedenfor

Loading Locator Software...

Centerforhandler

fører et bredt program af Mogensen ApS’ produktserier med 2-3 modeller samt et stort udsnit af udtræk.

Udstillingsforhandler

har 1-2 udstillingsmodeller fra Mogensen ApS med repræsentativt program af udtræk mv.

Øvrige forhandler

har 1-2 udstillingsmodeller fra Mogensen ApS med repræsentativt program af udtræk mv.

Vi hjælper dig - med din garderobeskab med skydedøre - fra start til slut…

”Forhandlerens hjælp og tips var uvurderlige – for vi fik en meget mere gennemtænkt og holdbar løsning”. Mærk kvalitet og kørefunktion i skydedøre før beslutning – for I skal leve med løsningen i mange år. Tag kontakt med vores erfarne forhandlere/specialister, som kan hjælpe jer gennem alle spørgsmål – samt give jer den holdbare og gennemtænkte løsning

Mogensens erfarne garderobeskabe og skydedøre forhandlere

Diskuter jeres behov for opbevaring – skjorter, lange kjoler, sko, legetøj, ringbind eller noget andet… Få udnyttet jeres behov for opbevaringsplads optimalt. Tag kontakt med vores erfarne garderobeskabe og skydelåger specialister, som kan hjælpe jer gennem alle spørgsmål – samt give jer den holdbare og gennemtænkte garderobeskabe løsning.

Skydedøre og skydelåger fra Mogensen giver rummet atmosfære og udtryk

Ved valg af skydedørstype samt farve og materiale design er I med til at tilføre rummet atmosfære og udtryk. Da der stort set er uendelige muligheder for valg af farve og materiale – samt kombination af dette – bør I overveje, hvordan I opnår det mest harmoniske udtryk i rummet – med et garderobeskabe med skydedøre som I kan glæde jer over i mange år fremover.