Gode tips & idéer til bedre opbevaring

I kan skabe meget mere plads og overblik, hvis I udnytter pladsen i jeres skydedørsløsning fra Mogensen på den mest praktiske måde.
Her har vi samlet en række gode tips og råd fra indretningseksperter, som kan give jer inspiration til at få meget mere ud af jeres opbevaringsløsning.

7 tricks til den perfekte walk-in-garderobe

7 tricks til den perfekte walk-in-garderobe

Er du den heldige ejer af et helt rum til tøj, sko og accessories, så spids ører – her får du de bedste tips til at udnytte pladsen.

Det tager tid at organisere tøj, sko og accessories, så resultatet bliver en pæn, ryddelig og effektiv garderobe. Det bedste udgangspunkt er nøje at overveje sien behov for opbevaring og derefter inkorporere praktiske løsninger i designet. Her er syv retningslinjer, der nok skal lede dig i retning af din drømmegarderobe.

Læs artikel

Oprydning på 15 minutter - sådan skal du indrette dig

Oprydning på 15 minutter - sådan skal du indrette dig

Din mor bor her ikke. Og derfor skal du selv rydde op og gøre rent. Læs her, hvordan du kommer nemmest om ved det...

Du ved det jo godt. Du er voksen, du har dit eget hjem, og der kommer ingen og rydder op eller gør rent efter dig. Det er din egen opgave. Men det behøver ikke at tage en evighed, for med den rette indretning kan du nemlig rydde op på ingen tid og bagefter nyde tilfredsstillelsen ved et rent og fint hjem.

Læs artikel

Fantastisk mini-garderobe på bare én kvadratmeter

Fantastisk mini-garderobe på bare én kvadratmeter

Med denne skræddersyede løsning til en niche i entreen får hele familien plads til jakker, sko, nøgler og meget mere...

En niche i en lang og smal entré kan faktisk være til overraskende stor nytte. Ofte bliver denne slags ’ender’ og hjørner bare brugt som hyldevægge eller en form for pulterrum – og det var også i første omgang tilfældet hos denne familie på fire fra Hamborg i Tyskland. De skulle finde plads til både sko, jakker...

læs artikel

Fra top til tå: Sådan indretter du bedst din garderobe

Fra top til tå: Sådan indretter du bedst din garderobe

Drømmer du om en overskuelig og lækker garderobe, hvor der er god plads til både sko, tøj og tasker? Fortvivl ikke – vi hjælper dig på vej.

En garderobe med overblik virker eksklusiv. Hvem sukker ikke over et stort walk-in-closet, hvor vores kjoler stråler og skjorterne knitrer nystrøgne og strømlinede? Ofte ender garderoben imidlertid med at stå sidst i køen, når hjemmet skal indrettes, og tøjet ligger i en stor rodebunke...

Læs artikel

9 årsager til rod i hjemmet – sådan kommer du dem til livs!

9 årsager til rod i hjemmet – sådan kommer du dem til livs!

Medmindre du er ordensmenneske af karat, er oprydning en svær disciplin. Men små justeringer hjælper dig fri af rodet.

Der er steder i vores hjem, der bare altid fremstår rodede og kaotiske, lige meget hvor meget og hvor ofte vi prøver at rydde op. Det kan være entréen, der altid flyder med overtøj og sko, eller køkkenbordet, der altid er belejret med skolebøger og penalhuse. Fortvivl ej, vi gennemgår 9 af de største syndere...

Læs artikel

Smart opbevaring: Få det bedste ud af dit klædeskab

Smart opbevaring: Få det bedste ud af dit klædeskab

Den danske husholdningsekspert Ann-Alicia giver her en række tips til at organisere garderoben derhjemme.

Undersøgelser viser, at 80 procent af tiden bruger vi faktisk kun bruger 20 procent af vores tøj. Klædeskabet er altså ikke bare det sted, hvor vi opbevarer vores tøj, det er også her, vi søger inspiration og ideer til, hvad vi skal have på dag efter dag, og herfra vi hver morgen definerer dagens udtryk. Vi har allieret os med husmoderen Ann-Alicia Thunbo Ilskov, der er husholdsningsekspert kendt fra tv...

Læs artikel

8 fikse opbevaringsløsninger til dine sko

8 fikse opbevaringsløsninger til dine sko

De færreste tænker over opbevaringen, når de køber nye sko. Men hovedpinen rammer, når samlingen overvælder én, og pladsen er for trang.

De fleste af os har flere par sko, end vi har lyst til at indrømme. Ofte flyder de i entréen eller ligger hulter til bulter i bunden af garderobeskabet. Måske har du allerede linet dit fodtøj pænt op, men trænger til ny inspiration? Vi har samlet en række fikse opbevaringsløsninger...

Læs artikel

Skal du bruge et garderobeskabe med skydedøre efter mål? Vi hjælper dig - fra start til slut...

Når du har besluttet dig for den lille ekstra luksus, som et skab fra MOGENSEN er, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Find din lokale forhandler

Specialist i skydedøre efter mål

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov. Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne. Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Skydedøre efter mål