Ved design af jeres skydedøre er der uendelige muligheder for at skabe jeres helt eget udtryk i både farve og materialer

… kan matche perfekt til din personlige stil i boligen

Læder er fremstillet af 100% ægte bøffellæder i naturligt udseende. Det er et bæredygtigt og gennemimprægneret naturprodukt, der er smudsafvisende, slidstærkt og med stor farvedybde. Læder er tillige støjreducerende i rummet.

Massiv eg er ægte egetræ i bedste kvalitet, der er varme- og trykbehandlet. Behandlingen gør træet formstabilt samt lukker fiberstruktur, således at der opnås et naturligt udseende. Massiv eg kan leveres i rå eller finpudset udgave.

Folie kan leveres i et meget bredt program, som matcher stort set alle køkkenfronter. I vores farvevifte findes folie i mat, satin, struktur og højglans. Alle vores folier er i absolut bedste kvalitet samt naturligvis farve- og lysægte.

  • Ved valg af farve og materiale kan det være en god idé at se på rummets øvrige farver og materialer, således at skydedørsløsningen bliver en integreret og harmonisk del af rummet
  • Vær opmærksom på at valg af farve og materiale giver et anderledes udtryk til rummet
  • Rammedøre kan kombineres med forskellige farver og materialer som spejl, læder, træfinér og massiv egetræs-fyldninger
  • Pladedøre kan leveres malede i alle RAL/NCS-farver samt med folie i forskellige farver og i højglans - se farvevifte hos forhandler

Individuel tilpasset skabskorpus & -inventar

I kan få farveafstemt front, anslag, gavl samt top- og bundplade, således at jeres Mogensen skabsløsning fremstår i samme farve som skydedøre.
Andre unikke fordele hos Mogensen er vores sokkel og bundplade kan leveres med stilleskruer til udligning af skæve gulve samt individuel tilpasset højde på korpus.
Se farveskema i separat brochure eller på www.mogensen.dk

Se vores stor udvalg af skydedøre efter mål og garderobeskabe her

Skal du bruge et garderobeskabe med skydedøre efter mål? Vi hjælper dig - fra start til slut...

Når du har besluttet dig for den lille ekstra luksus, som et skab fra MOGENSEN er, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Find din lokale forhandler

Specialist i skydedøre efter mål

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov. Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne. Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Skydedøre efter mål