Mogensen garderobeskab efter mål – markedets bredeste program

Med en skræddersyet skabsløsning kan I udnytte rummet fuldt ud. Det kan f.eks. være at udnytte hele højden til loftet, hele rummets bredde eller evt. også skråvægge til skabsplads. Skydedøre kræver ikke plads foran skabet i modsætning til hængslet døre, hvilket gør (smalle) rum større. Vores erfaring fortæller os, at en skydedørsløsning ofte også er en økonomisk fordelagtig løsning, da den giver så meget mere opbevaringsplads i.f.t. et standardskab.

1 Sidet garderobe løsning

1-Sidet løsning

Her kan I udnytte hele rummets bredde og højde, og dermed skabe en helhed i rummet. Vi anbefaler, at I vælger 2 eller 4 døre i løsningen, da I så opnår størst mulig adgang til jeres ting. Med 2 døre er åbningen 50%, mens den kun er 33% ved 3 døre. Ved 4 døre kan to personer tillige lettere begge anvende skabsløsningen, da de ikke ”skyder” en dør ind foran den anden.

walk-in garderobe løsning

Walk-In løsning

En Walk-in løsning er meget populær, da I på elegant vis får skjult en masse opbevaringsplads bag et par skydedøre, ligesom I vil kunne ”gå ind” i skabet for bedre overblik. Ethvert rum over en vis størrelse kan indrettes med walk-in-closet, og løsningen kræver ikke opbygning af mure eller flere rum.

hjorneløsning garderobe

Hjørneløsning

Selv hjørner kan udnyttes optimalt med en Mogensen skydedørsløsning. Dog kræver denne løsning min. 1500mm bagvæg. En hjørneløsning giver mulighed for masser af skabsplads selv i et mindre rum, hvor bredden eller længden i rummet ikke giver den nødvendige plads til en 1-sidet skydedørsløsning.

skraløsning garderobe

Skråløsning

Skråvægge kan udnyttes på flere måder. Her kan skydedørsløsningen placeres vinkelret på skråvæggen, således at skydedør og inventar tilpasses vinklen på skråvæg. Eller skydedørsløsning kan placeres op mod skråvæggen, således at den nederste del af skråvæggen udnyttes til skabsplads. I begge tilfælde får I skabsplads, som ikke kan udnyttes med standardskabe, ligesom I opnår et harmonisk udtryk i rummet.

Individuel indretning giver optimal udnyttelse

Vores skræddersyede skydedørsløsninger kan I indrette opbevaringspladsen præcis så den passer til jeres behov. I har måske behov for mange skuffer til tøj eller flere bøjlestænger – måske endda i flere ”etager”. Mulighederne for optimal indretning er uendelige med en løsning fra Mogensen, hvor I ved et standardskab ofte vil opdage, at indretningen er fastlagt på forhånd og dermed ikke optimal passer til jeres opbevaringsbehov.

Udnyt skråvægge, hjørner og smalle rum

Mange boliger har rum med skråvægge, hjørner eller smalle rum, hvor det er umuligt at placere et standardskab. Alle skabsløsninger tilpasses det enkelte rum, således at skabet optager mindst mulig rummet. Ved skråvægge kan I få ”halvskabe” eller skydedøre med skråskæring, således at denne svært-anvendelige rumplads udnyttes til opbevaring. I mange tilfælde har vi set, at disse løsninger har givet helt op til 3 gange så meget opbevaringsplads.

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER

Skal du bruge et garderobeskabe med skydedøre efter mål? Vi hjælper dig - fra start til slut...

Når du har besluttet dig for den lille ekstra luksus, som et skab fra MOGENSEN er, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Find din lokale forhandler

Specialist i skydedøre efter mål

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov. Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne. Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Skydedøre efter mål