Hanstholm Køkken Aalborg - garderobeskabe i Aalborg

Hanstholm Køkken Aalborg

Otto Mønstedsvej 4 9200 Aalborg SV 
Tlf: 98 38 56 91 / 26 22 59 09
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mogensen Udstillingsforhandler - har 1-2 udstillingsmodeller fra Mogensen A/S med repræsentativt program af udtræk mv.

skydedøre - Aalborg

Aalborg - nordjylland - Skydedørsskabe til individuelle garderober

Få plads og orden i et elegant design med garderobe- og skydedørsskabe fra Mogensen. En garderobeskab med skydedøre går fra standardløsninger til jeres helt individuelle personlige design og størrelse. Derved udnytter I opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge, og vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den garderobeløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi. Vi har nok markedets bredeste program og er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre.

Garderobeforhandler Aalborg og nordjylland

Vi er flyttet til nye lokaler på Otto Mønsted Vej 4, og har fået indrettet en spændende butik med mange spændende forslag og detaljer til garderober. Kig endelig ind for ved selvsyn at se og mærke kvaliteten, vi guider meget gerne rundt i Hanstholm Køkkens univers af garderobeskabe og walk-in closet. Indehaver af forretningen Preben Abildgaard, har med stor succes drevet sin snedker- og tømrervirksomhed i mange år. Hos Hanstholm Køkken Aalborg udfører alle opgaver i forbindelse med opbygning af garderobeløsninger og walk-in closet.

Garderobeskabe med skydedøre - Aalborg
Garderobeskabe med skydedøre - tilbehør - Aalborg

Skydedørsskabe med fleksibilitet & personligt præg

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Det omfattende program af gennemtænkte opbevaringsløsninger med skydedøre skaber orden og overblik, som I vil have glæde af i årtier fremover.

Skydedørsskabe i et utal af designs & farver

Hos Hanstholm Køkken Aalborg kan du se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i skydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil.

De elegante skydedøre er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således placeres i front af eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg. Alle skydedøre leveres i et utal af farver og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige overflader i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ. Mogensen Skydedøre består af flere elegante designs:

Mogensen walk-in-closet

Mange drømmer om et walk-in-closet, og vi hjælper jer med at designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og tilbehør fra Mogensen. Hanstholm Køkken i Aalborg tilbyder et hav af muligheder – og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi har ofte omdannet et lille pulterrum til et lækkert walk-in-closet, hvor I kan være med til at beslutte, om der skal være hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, eller I synes bedre om at indrette langsiderne til garderobe med et stort spejl for endevæggen.

Walk-in-closet Aalborg
Skuffer, tilbehør, garderobeskabe i Aalborg

Indretning af garderobeskabe med skydedøre

Hos Hanstholm Køkken i Aalborg hjælper vi dig med at sammensætte det indvendige skabs- eller reolsystem ud fra et mangle forskellige funktionelle tilbehørsmoduler.

Vores indretningskonsulenter arbejder først med grundindretningen i jeres Mogensen garderobe- eller skydedørsløsning: Skal der være meget plads til bøjlestænger? Mere fokus på udtrækshylder? - eller skal der også være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt?

Herefter kan vi sammensætte indretningen på tværs af produktserierne og dermed helt individuelt tilpasse pris og kvalitet til netop jeres individuelle skydedørsgarderobeskab. Vi hjælper dig med at få det optimale ud at pladsen ved at indsætte udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l. For at sikre bedst mulig adgang sikrer vi altid korrekt midterlap (positionering) af vores inventar og skydedøre.

Uforpligtende tilbud på garderobeløsning med skydedøre

Hvis I ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på garderobeløsning med skydedøre eller et walk-in-closet, så kontakt Hanstholm Køkken Aalborg eller kig forbi vores udstilling på Håndværkervej 7 i Aalborg.

I vores store udstilling har I mulighed for at få idéer og inspiration til, hvordan lige præcis jeres skydedørsgarderobe kan se ud. Vores indretningskonsulenter hjælper dig med at finde ud af, hvilke type garderobeløsning, I har behov for ud fra rummets dimensioner, hvad enten der er tale om skydedørsskabe, walk-in-closet eller garderobeløsning.

Hanstholm Køkken Aalborg - garderobeskabe i Aalborg

Hanstholm Køkken Aalborg

Otto Mønstedsvej 4 9200 Aalborg SV 
Tlf: 98 38 56 91 / 26 22 59 09
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.