Kreum Aarhus - garderobeskabe i Aarhus

Kreum - Aarhus

Bredskiftevej 20, 8210 Aarhus V, Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mogensen Centerforhandler – fører et bredt program af Mogensen A/S’ produktserier med 2-3 modeller samt et stort udsnit af udtræk.

 

Aarhus og østjylland - Skydedørsskabe til individuelt indrettede garderobeløsninger

Et garderobeskab med skydedøre går fra enkle standardløsninger til jeres helt individuelt designede garderobeskab eller walk-in-closet. Med garderobe- og skydedørsskabe fra Mogensen kan I skabe plads og orden i et elegant design, således at I udnytter opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge. Vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den skydedørsløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi. Vi har nok markedets bredeste program og er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre.

 

skydedore garderobeskabe AarhusGarderobeforhandler Aarhus og østjylland

Hos Kreum i Århus får I inspiration i vores showroom til jeres nye garderobeløsning, ser de kreative indretningsdetaljer, oplever den høje håndværksmæssige kvalitet og vigtigst af alt – her får I den gode dialog med vores dygtige garderobekonsulenter. Vi sætter en ære i at være en forhandler, der tager ansvar for hele processen med at levere en funktionel og smuk skydedørsgarderobe. Vi har skabt vores eget "ansvarskoncept", hvor du kan forvente fuld gennemsigtighed. Vi tager hånd om dig og afklarer dine behov, ønsker og forventninger. Vi giver kvalificerede tilbud, inspirerende indretningsforslag og realistiske tidsplaner. Vi går hele vejen og slipper dig ikke før du er tilfreds.

Kontakt Kreum og få et gratis og ganske uforpligtende møde, hvor vi vender alle dine tanker om drømmegarderoben. Vi spørger blandt andet ind til dine designønsker, funktionelle behov, overvejelser om budget og særlige ønsker til montering. Vi glæder os til at tage ansvar på dit garderobeprojekt og glæder os til at høre fra dig.

Modulopbyggede garderobeskabe giver fleksibilitet & personligt præg

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Vores omfattende program af gennemtænkte moduler til opbevaring skaber orden og overblik, som I vil giver jer glæde og funktionalitet i årtier fremover.

Skydedøre i et utal af designs & farver

Hos Kreum i Århus kan du se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i garderobeskydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil.

  • Compact® – en enkel skydedør med aluprofil til konkurrencedygtig pris
  • Slim-Line® – Slank skydedør med integrerede hjul og robust udførelse
  • Ideal® & Safir® – Robust skydedør i kraftig udførelse med integrerede hjul
  • Contoura® rammedør – rammedør i MDF med hvid folie
  • Contoura® massiv eg – rammedør i massiv eg - ubehandlet
  • Contoura® Almue– folie eller malet med dekorativ ornament/udskæring
  • Fashion-Line® – skydelåge til møbler og køkkenskabe
  • Trend® – fritstående skydedørsskab der let kan samles og flyttes igen
  • Plano® – en glat skydedør med ens for- og bagside samt meget smal alukant

Alle skydedørsmodeller findes i et omfattende udvalg af farver, og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ til skydedøre. Farver og design kan kombineres i en uendelighed på den enkelte skydedør.

Aarhus garderobeskab med skydedøreIndretning af garderobeskabe med skydedøre

Hos Kreum i Aarhus hjælper vi dig med at designe det indvendige skabs- eller reolsystem ud fra de mange forskellige funktionelle tilbehørsmoduler.

Grundindretningen i jeres Mogensen garderobe- eller opbevaringsløsning fastlægges først: Skal der være meget plads til bøjlestænger? Mere fokus på udtrækshylder? - eller skal der også være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt?

Du kan kombinere på tværs af produktserierne og dermed helt individuelt tilpasse pris og kvalitet til den garderobeløsning med skydedøre, du ønsker. Samtidig kan du mikse og matche det store udvalg af tilbehør som udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l., således dit skydedørsskab får et helt personligt og eksklusivt udtryk. For at sikre bedst mulig adgang sikrer vi altid korrekt midterlap (positionering) af vores inventar og skydedøre

 

Walk-in garderobeskabe i aarhusMogensen walk-in-closet

Mange drømmer om et walk-in-closet, og vi hjælper jer med at designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og tilbehør fra Mogensen. Kreum i Aarhus tilbyder et hav af muligheder – og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi har ofte omdannet et lille pulterrum til et lækkert walk-in-closet, hvor I kan være med til at beslutte, om der skal være hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, eller I synes bedre om at indrette langsiderne til garderobe med et stort spejl for endevæggen.

 

Uforpligtende tilbud på skydedørsgarderobe

Hvis I ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på garderobeløsning med skydedøre eller et walk-in-closet, så kontakt Kreum i Aarhus eller kig forbi vores udstilling på Bredskiftevej 20 i Aarhus V.

I vores udstilling har du mulighed for at samle inspiration og idéer til, hvordan lige præcis dit garderobeskab med skydedøre kan se ud. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke type garderobeløsning, du har behov for, ligesom vi tager udgangspunkt i rummets dimensioner, hvad enten der er tale om garderobeskabe, skydedørsløsninger, walk-in-closet eller noget helt tredje.

Kreum Aarhus - garderobeskabe i Aarhus

Kreum Aarhus, Bredskiftevej 20, 8210 Aarhus V, Danmark

+45 2968 6220

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Bor du ikke i Aarhus?
Find din lokale Mogensen garderobeskab forhandler her

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 
… skab stil og atmosfære i dit rum

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER