Kreum Aarhus - garderobeskabe i Aarhus

Kreum - Aarhus

Bredskiftevej 20, 8210 Aarhus V, Danmark

+45 2968 6220
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mogensen Centerforhandler – fører et bredt program af Mogensen A/S’ produktserier med 2-3 modeller samt et stort udsnit af udtræk.

skydedøre - New yorker  - Aarhus

Aarhus og østjylland - Skydedørsskabe til individuelt indrettede garderobeløsninger

Et garderobeskab med skydedøre går fra enkle standardløsninger til jeres helt individuelt designede garderobeskab eller walk-in-closet. Med garderobe- og skydedørsskabe fra Mogensen kan I skabe plads og orden i et elegant design, således at I udnytter opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge. Vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den skydedørsløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi. Vi har nok markedets bredeste program og er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre.

Garderobeforhandler Aarhus og østjylland

Hos Kreum i Århus får I inspiration i vores showroom til jeres nye garderobeløsning, ser de kreative indretningsdetaljer, oplever den høje håndværksmæssige kvalitet og vigtigst af alt – her får I den gode dialog med vores dygtige garderobekonsulenter. Vi sætter en ære i at være en forhandler, der tager ansvar for hele processen med at levere en funktionel og smuk skydedørsgarderobe. Vi har skabt vores eget "ansvarskoncept", hvor du kan forvente fuld gennemsigtighed. Vi tager hånd om dig og afklarer dine behov, ønsker og forventninger. Vi giver kvalificerede tilbud, inspirerende indretningsforslag og realistiske tidsplaner. Vi går hele vejen og slipper dig ikke før du er tilfreds.

Kontakt Kreum og få et gratis og ganske uforpligtende møde, hvor vi vender alle dine tanker om drømmegarderoben. Vi spørger blandt andet ind til dine designønsker, funktionelle behov, overvejelser om budget og særlige ønsker til montering. Vi glæder os til at tage ansvar på dit garderobeprojekt og glæder os til at høre fra dig.

Garderobeskabe med skydedøre - Aarhus
Garderobeskabe med skydedøre - tilbehør - Aarhus

Skydedørsskabe med fleksibilitet & personligt præg

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Det omfattende program af gennemtænkte opbevaringsløsninger med skydedøre skaber orden og overblik, som I vil have glæde af i årtier fremover.

Skydedørsskabe i et utal af designs & farver

Hos Kreum i Århus kan du se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i garderobeskydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil.

Alle skydedørsmodeller findes i et omfattende udvalg af farver, og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ til skydedøre. Farver og design kan kombineres i en uendelighed på den enkelte skydedør.

Walk-in-Closet fra Mogensen

Mange drømmer om at starte dagen med at ”gå ind i sit eget lille univers” og finde det tøj, man skal have på, i et walk-in closet. Men kræver det et seperat rum? Og hvad hvis man næsten ikke har plads?

Skuffer, indsatser & tilbehør fra Mogensen

Opbevaring kræver gennemtænkte løsninger, hvor der skal være plads til alt det, du har behov for. Der findes meget forskelligt tilbehør til opbevaringsløsninger fra Mogensen, og det er værd at tænke igennem hvordan dine behov ser ud. Er det kun sko der skal ind i skabet i gangen? Eller skal der også være plads til at jakken kan komme op og hænge?

walk-in-closet Aarhus
Garderobeskabe med skydedøre - indretning - Aarhus

Indretning af garderobeskabe med skydedøre

Hos Kreum i Aarhus hjælper vi dig med at designe det indvendige skabs- eller reolsystem ud fra de mange forskellige funktionelle tilbehørsmoduler.

Grundindretningen i jeres Mogensen garderobe- eller opbevaringsløsning fastlægges først: Skal der være meget plads til bøjlestænger? Mere fokus på udtrækshylder? - eller skal der også være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt?

Du kan kombinere på tværs af produktserierne og dermed helt individuelt tilpasse pris og kvalitet til den garderobeløsning med skydedøre, du ønsker. Samtidig kan du mikse og matche det store udvalg af tilbehør som udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l., således dit skydedørsskab får et helt personligt og eksklusivt udtryk. For at sikre bedst mulig adgang sikrer vi altid korrekt midterlap (positionering) af vores inventar og skydedøre

Uforpligtende tilbud på skydedørsgarderobe

Hvis I ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på garderobeløsning med skydedøre eller et walk-in-closet, så kontakt Kreum i Aarhus eller kig forbi vores udstilling på Bredskiftevej 20 i Aarhus V.

I vores udstilling har du mulighed for at samle inspiration og idéer til, hvordan lige præcis dit garderobeskab med skydedøre kan se ud. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke type garderobeløsning, du har behov for, ligesom vi tager udgangspunkt i rummets dimensioner, hvad enten der er tale om garderobeskabe, skydedørsløsninger, walk-in-closet eller noget helt tredje.

Kreum Aarhus - garderobeskabe i Aarhus

Kreum - Aarhus

Bredskiftevej 20, 8210 Aarhus V, Danmark

+45 2968 6220

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.