Kreum, Brøndby - garderobeskabe i Brøndby

Kreum - Brøndby

Søndre Ringvej 41-45, 2605 Brøndbyvester

Mogensen Centerforhandler – fører et bredt program af Mogensen A/S’ produktserier med 2-3 modeller samt et stort udsnit af udtræk.

 

Brøndby - Skydedørsskabe til individuelt indrettede garderobeløsninger

Et garderobeskab med skydedøre går fra enkle standardløsninger til jeres helt individuelt designede garderobeskab eller walk-in-closet. Med garderobe- og skydedørsskabe fra Mogensen kan I skabe plads og orden i et elegant design, således at I udnytter opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge. I Kreum køkken - Brøndby er vi naturligvis behjælpelig med at få sammensat den skydedørsløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi. Vi har nok markedets bredeste program og er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre.

 

skydedore garderobeskabe BrøndbyGarderobeforhandler Brøndby / Københavnsområdet

Kreum i Brøndby har et showroom med inspiration til dit nye garderobeskab fra Mogensen, hvor I kan se de kreative indretningsdetaljer, mærke den høje håndværksmæssige kvalitet og vigtigst af alt – får du den gode dialog med vores dygtige køkkenkonsulenter. Vi har skabt vores eget "ansvarskoncept", hvor du kan forvente fuld gennemsigtighed. Vi tager hånd om dig og afklarer dine behov, ønsker og forventninger. Vi giver kvalificerede tilbud, inspirerende indretningsforslag og realistiske tidsplaner. Vi går hele vejen og slipper dig ikke før du er tilfreds.

I vores udstilling på Søndre Ringvej 41-45 i 2605 Brøndby har du mulighed for at samle inspiration og idéer til, hvordan lige præcis dit garderobeskab med skydedøre kan se ud. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke type garderobeløsning, du har behov for, ligesom vi tager udgangspunkt i rummets dimensioner, hvad enten der er tale om garderobeskabe, skydedørsløsninger, walk-in-closet eller noget helt tredje.

Modulopbyggede garderobeskabe med fleksibilitet & personligt præg

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Vores omfattende program af gennemtænkte moduler til opbevaring skaber orden og overblik, som I vil giver jer glæde og funktionalitet i årtier fremover.

Skydedøre & garderobeskabe i et utal af designs & farver

Hos Kreum i Brøndby kan du se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i garderobeskydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil.

Garderobefronterne er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således også placeres i front af eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg. Her får du et overblik over det brede program i Mogensens skydedøre:

  • Compact® – en enkel skydedør med aluprofil til konkurrencedygtig pris
  • Slim-Line® – Slank skydedør med integrerede hjul og robust udførelse
  • Ideal® & Safir® – Robust skydedør i kraftig udførelse med integrerede hjul
  • Contoura® rammedør – rammedør i MDF med hvid folie
  • Contoura® massiv eg – rammedør i massiv eg - ubehandlet
  • Contoura® Almue– folie eller malet med dekorativ ornament/udskæring
  • Fashion-Line® – skydelåge til møbler og køkkenskabe
  • Trend® – fritstående skydedørsskab der let kan samles og flyttes igen
  • Plano® – en glat skydedør med ens for- og bagside samt meget smal alukant

Alle skydedørsmodeller findes i et omfattende udvalg af farver, og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ til skydedøre. Farver og design kan kombineres i en uendelighed på den enkelte skydedør.

Brøndby garderobeskab med skydedøreGarderobeskab med skydedøre fra Mogensen i Brøndby

Skydedørsskab er en god og funktionel løsning, der er velegnet til alle indretninger i din bolig. Skydelåger skubbes til side og ikke ud i rummet, og du kan derfor udnytte pladsen mere optimalt med mindre spildplads. Med skydedøre er det muligt at få gode opbevaringsløsninger - selv hvor pladsen er trang.

Hvis din garderobe skal stå tæt på andre møbler, er skydedøre et godt valg. Du har ikke problemer med låger, der åbner ud i rummet og dermed tager pladsen fra møbler. Garderobeskabet bliver derfor nærmest til en væg, og det åbner for nye muligheder i din indretning. Garderobe med skydelåger er endvidere et godt alternativ til øvrig skabsplads i boligen. De kan anvendes i alle boligens rum og er effektive i kontor, gang, bryggers og andre steder, hvor der er behov for opbevaring.

 

Walk-in garderobeskabe i BrøndbyMogensen walk-in-closet - hos Kreum i Brøndby

Mange drømmer om at starte dagen med at ”gå ind i sit eget lille univers” og finde det tøj, man skal have på, i et walk-in closet. Men kræver det et seperat rum? Og hvad hvis man næsten ikke har plads?

Skuffer, tilbehør, garderobeskabe i BrøndbySkuffer, indsatser & tilbehør fra Mogensen

Opbevaring kræver gennemtænkte løsninger, hvor der skal være plads til alt det, du har behov for. Der findes meget forskelligt tilbehør til opbevaringsløsninger fra Mogensen, og det er værd at tænke igennem hvordan dine behov ser ud. Er det kun sko der skal ind i skabet i gangen? Eller skal der også være plads til at jakken kan komme op og hænge?

Uforpligtende tilbud på garderobeløsning med skydedøre

Kontakt Kreum Brøndby for et gratis og uforpligtende møde, hvor vi vender alle dine tanker om garderobe, skydedøresskabe eller walk-in-closet. Vi spørger ind til dine designønsker, funktionelle behov, overvejelser om budget, tidsplaner og særlige ønsker om monteringen.

Kreum Brøndby - garderobeskabe i Brøndby

Kreum Køkken - Brøndby, Søndre Ringvej 41-45, 2605 Brøndbyvester

+45 2968 6230

 


Bor du ikke i Brøndby?
Find din lokale Mogensen garderobeskab forhandler her

… en kvalitet og finish, som er uovertruffen, tidløs og skaber glæde i årtier

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER