BoBedre - garderobeskabe i Esbjerg

Bo Bedre - Esbjerg

Strandby Plads 7, 6700, Esbjerg V, Danmark

+45 7513 8866
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mogensen Udstillingsforhandler - har 1-2 udstillingsmodeller fra Mogensen A/S med repræsentativt program af udtræk mv.

Garderobeskabe med skydedøre Silkeborg

Esbjerg - sydvestjylland - Garderobeskabe med skydedøre

Garderobe- og skydedørsskabe fra Mogensen skaber plads & orden med et elegant design. Vi er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre med markedets bredeste program, der går fra standardløsninger til jeres helt individuelle personlige design og størrelse. En garderobeskab med skydedøre udnytter opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge, og vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den garderobeløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi.

Skydedørsskabe med fleksibilitet & personligt præg

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Det omfattende program af gennemtænkte opbevaringsløsninger med skydedøre skaber orden og overblik, som I vil have glæde af i årtier fremover.
Garderobeskabe med skydedøre - Esbjerg
Skuffer, tilbehør, garderobeskabe i Esbjerg

Indretning af garderobeskabe med skydedøre

Hos Bo Bedre i Esbjerg kan du endvidere sammensætte det indvendige skabs- eller reolsystem, som kan udbygges med et utal af moduler.

Grundindretningen i jeres Mogensen garderobe- eller opbevaringsløsning fastlægges først: Skal der være meget plads til bøjlestænger? Mere fokus på udtrækshylder? - eller skal der også være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt?

Du kan kombinere på tværs af produktserierne og dermed helt individuelt tilpasse pris og kvalitet til det garderobeskab med skydedøre, du ønsker. Samtidig kan du mikse og matche det store udvalg af tilbehør som udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l., således dit garderobeskab får et helt personligt og eksklusivt udtryk.

For at sikre bedst mulig adgang sikrer vi altid korrekt overlap (positionering) af vores inventar og skydedøre.

Skydedørsskabe i et utal af designs & farver

Hos Bo Bedre i Esbjerg kan du se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i skydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil.

Skydedørsfronterne er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således også placeres i front af eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg. Alle skydedøre findes i et omfattende udvalg af farver, og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ til skydedøre. Farver og design kan kombineres i en uendelighed på den enkelte skydedør.

Mogensen walk-in-closet – et hav af muligheder

Drømmer du om et walk-in-closet? Du kan designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og tilbehør fra Mogensen. Bo Bedre i Esbjerg tilbyder et hav af muligheder - her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Det er let at omdanne det lille pulterrum til et walk-in-closet. De fleste vælger at have hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, mens andre vælger at indrette langsiderne til garderobe, for så at hænge et stort spejl for endevæggen.

 

Walk-in garderobeskabe i Esbjerg

Garderobeforhandler Esbjerg og sydvestjylland

Bo Bedre A/S på Strandbyplads i Esbjerg har stor erfaring med at skabe funktionelle garderobeskabe til vores mange kunder med vidt forskellige behov. Vi tager altid udgangspunkt i lige netop dine behov, når vi taler garderobeløsninger med dig. Med vores unikke designværktøj, får du lov til at agere din helt egen designer i forhold til den nye garderobe. Du kan vælge imellem et hav af materialer, hylder, reoler, skabe mv. og vi hjælper dig igennem hele processen, indtil du står med et slutresultat, du er glad for.

Uforpligtende tilbud på garderobeskab med skydedøre

Hvis du ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på et smukt og funktionelt garderobeskab med skydedøre eller walk-in-closet, så kontakt Bo Bedre allerede i dag eller kig forbi vores udstilling på Strandbyplads i Esbjerg.

I vores udstilling har du mulighed for at samle inspiration og idéer til, hvordan lige præcis dit garderobeskab med skydedøre kan se ud. Vi hjælper dig med at finde uf, hvilke type garderobeløsning, du har behov for, ligesom vi tager udgangspunkt i rummets dimensioner, hvad enten der er tale om garderobeskabe, walk-in-closet eller noget helt tredje.

BoBedre - garderobeskabe i Esbjerg

Bo Bedre - Esbjerg

Strandby Plads 7, 6700, Esbjerg V, Danmark

+45 7513 8866
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.