Heva - Herning - garderobeskabe i Herning

Heva - Herning

Teglvænget 107E, 7400 Herning

Mogensen Udstillingsforhandler - har 1-2 udstillingsmodeller fra Mogensen A/S med repræsentativt program af udtræk mv.

 

Herning - Skydedørsskabe til individuelt indrettede garderobeløsninger

HEVA Køkken & Bad i Herning har nok markedets bredeste program fra Mogensen og er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre. Med garderobe- og skydedørsskabe fra Mogensen kan I skabe plads og orden i et elegant design, således at I udnytter opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge. Vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den skydedørsløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi.

 

skydedore garderobeskabe HerningGarderobeforhandler Herning / midtjylland

Hos HEVA Køkken og Bad i Herning tilbyder vi unikke løsninger indenfor garderobe- og skydedørsskabe, som er tilpasset din bolig – om det er gør-det-selv eller en totalløsning med montering.HEVA er et tømrer- og snedkerfirma med 25 års erfaring i alt tømrerarbejde og salg af materialer. Firmaet har endvidere specialiseret sig i levering og montering af garderobe- og opbevaringsløsninger samt inventar til køkken, bad, bryggers.

HEVA Køkken og Bad ejes og drives af tømrermester Erik Hedevang, som har over 30 års erfaring med køkkener, badeværelser og garderober. Han blev udlært som tømrer i sin fars og brors byggefirma i Troldhede og arbejdede derefter ni år i Norge som køkkenmontør. Inden han startede som selvstændig, var han køkken og projektkoordinator i en køkkenbutik.

 

Modulopbyggede skydedørsskabe med fleksibilitet & gode opbevaringsmuligheder

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Vores omfattende program af gennemtænkte moduler til opbevaring skaber orden og overblik, som I vil giver jer glæde og funktionalitet i årtier fremover.

 

Skydedøre i et utal af designs & farver

Hos HEVA Køkken & Bad i Herning kan du se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i garderobeskydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil.

Skydedørsfronterne er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således også placeres foran eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg. Det brede program i Mogensens skydedøre indeholder:

  • Compact® – en enkel skydedør med aluprofil til konkurrencedygtig pris
  • Slim-Line® – Slank skydedør med integrerede hjul og robust udførelse
  • Ideal® & Safir® – Robust skydedør i kraftig udførelse med integrerede hjul
  • Contoura® rammedør – rammedør i MDF med hvid folie
  • Contoura® massiv eg – rammedør i massiv eg - ubehandlet
  • Contoura® Almue– folie eller malet med dekorativ ornament/udskæring
  • Fashion-Line® – skydelåge til møbler og køkkenskabe
  • Trend® – fritstående skydedørsskab der let kan samles og flyttes igen
  • Plano® – en glat skydedør med ens for- og bagside samt meget smal alukant

Alle skydedørsmodeller findes i et omfattende udvalg af farver, og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige typer i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ til skydedøre. Farver og design kan kombineres i en uendelighed på den enkelte skydedør.

Herning garderobeskab med skydedøreGarderobeskab med skydedøre fra Mogensen

Skydedørsskab er en god og funktionel løsning, der er velegnet til alle indretninger i din bolig. Skydelåger skubbes til side og ikke ud i rummet, og du kan derfor udnytte pladsen mere optimalt med mindre spildplads. Med skydedøre er det muligt at få gode opbevaringsløsninger - selv hvor pladsen er trang. Hvis din garderobe skal stå tæt på andre møbler, er skydedøre et godt valg. Du har ikke problemer med låger, der åbner ud i rummet og dermed tager pladsen fra møbler. Garderobeskabet bliver derfor nærmest til en væg, og det åbner for nye muligheder i din indretning.

Garderobe med skydelåger er endvidere et godt alternativ til øvrig skabsplads i boligen. De kan anvendes i alle boligens rum og er effektive i kontor, gang, bryggers og andre steder, hvor der er behov for opbevaring.

 

Walk-in garderobeskabe i HerningWalk-in-Closet fra Mogensen - hos Heva i Herning

Mange drømmer om at starte dagen med at ”gå ind i sit eget lille univers” og finde det tøj, man skal have på, i et walk-in closet. Men kræver det et seperat rum? Og hvad hvis man næsten ikke har plads?

Skuffer, tilbehør, garderobeskabe i HerningSkuffer, indsatser & tilbehør fra Mogensen

Opbevaring kræver gennemtænkte løsninger, hvor der skal være plads til alt det, du har behov for. Der findes meget forskelligt tilbehør til opbevaringsløsninger fra Mogensen, og det er værd at tænke igennem hvordan dine behov ser ud. Er det kun sko der skal ind i skabet i gangen? Eller skal der også være plads til at jakken kan komme op og hænge?

Uforpligtende tilbud på garderobeskabe med skydedøre

Kontakt HEVA Køkken & Bad hvis I ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på garderobeløsning med skydedøre eller et walk-in-closet. I kan også besøge vores udstilling på Teglvænget 107 D i Herning.

I store udstilling har I mulighed for at få idéer og inspiration til, hvordan lige præcis jeres skydedørsgarderobe kan se ud. Vores indretningskonsulenter hjælper dig med at finde ud af, hvilke type garderobeløsning, I har behov for ud fra rummets dimensioner, hvad enten der er tale om skydedørsskabe, walk-in-closet eller garderobeløsning.

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER