Rotpunkt Hillerød - garderobeskabe i Hillerød

Rotpunkt - Hillerød

Slotsgade 69, 3400 Hillerød, Danmark

Mogensen Centerforhandler – fører et bredt program af Mogensen A/S’ produktserier med 2-3 modeller samt et stort udsnit af udtræk.

 

Hillerød - Individuelle garderober med skydedøre

Få plads og orden i et elegant design med garderobe- og skydedørsskabe fra Mogensen hos Rotpunkt - Hillerød. Et garderobeskab med skydedøre går fra standardløsninger til jeres helt individuelle personlige design og størrelse. Derved udnytter I opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge, og vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den garderobeløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi. Vi har nok markedets bredeste program og er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre.

 

skydedore garderobeskabe HillerødGarderobeforhandler Hillerød og nordsjælland

Rotpunkt Hillerød påstår beskedent, at de har Danmarks smukkest beliggende køkkenbutik. Fra Slotsgade 69 i Hillerød, kan vi nemlig se direkte over på det smukke Frederiksborg Slot. Butikken, som ligger lige ved slotssøen, er indrettet i tre plan med en loftshøjde og et miljø, der minder om et hjem. På den måde har du alletiders mulighed for at opleve garderobeløsninger i et naturligt miljø.

Tilbagemeldingerne fra vores kunder er, at det er dejligt at se noget, man ikke ser alle andre steder. Mange valgmuligheder og god kvalitet. Besøg vores butik i Hillerød, hvor du ikke bare køber et skydedørsgarderobe, men får en sparringspartner, der er med dig gennem hele processen. På den måde sikrer vi, at du bliver 100% tilfreds med dit garderobeløsning og får netop de funktioner, der dækker dine behov i hverdagen. Der er gratis parkering i gården

Garderobeskabe i et utal af designs & farver

Hos Rotpunkt Hillerød kan du se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i skydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil.

De elegante skydedøre er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således placeres i front af eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg. Mogensen Skydedøre består af flere elegante designs:

  • Compact® – en enkel skydedør med aluprofil til konkurrencedygtig pris
  • Slim-Line® – Slank skydedør med integrerede hjul og robust udførelse
  • Ideal® & Safir® – Robust skydedør i kraftig udførelse med integrerede hjul
  • Contoura® rammedør – rammedør i MDF med hvid folie
  • Contoura® massiv eg – rammedør i massiv eg - ubehandlet
  • Contoura® Almue– folie eller malet med dekorativ ornament/udskæring
  • Fashion-Line® – skydelåge til møbler og køkkenskabe
  • Trend® – fritstående skydedørsskab der let kan samles og flyttes igen
  • Plano® – en glat skydedør med ens for- og bagside samt meget smal alukant

Alle skydedøre leveres i et utal af farver og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige overflader i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ.

Garderobeskabe med fleksibilitet & personligt præg

En garderobeløsning fra Mogensen består af:

Vores omfattende program af gennemtænkte moduler til opbevaring skaber orden og overblik, som I vil giver jer glæde og funktionalitet i årtier fremover.

Hillerød garderobeskab med skydedøreIndretning af elegante skydedørsskabe med funktionalitet

Hos Rot Punkt i Hillerød hjælper vi dig med at sammensætte det indvendige skabs- eller reolsystem ud fra et mangle forskellige funktionelle tilbehørsmoduler.

Vores indretningskonsulenter arbejder først med grundindretningen i jeres Mogensen garderobe- eller skydedørsløsning: Skal der være meget plads til bøjlestænger? Mere fokus på udtrækshylder? - eller skal der også være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt? Herefter kan vi sammensætte indretningen på tværs af produktserierne og dermed helt individuelt tilpasse pris og kvalitet til netop jeres individuelle skydedørsgarderobeskab. Vi hjælper dig med at få det optimale ud at pladsen ved at indsætte udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l. For at sikre bedst mulig adgang sikrer vi altid korrekt midterlap (positionering) af vores inventar og skydedøre.

 

Walk-in garderobeskabe i HillerødMogensen walk-in-closet - hos Rotpunkt - Hillerød

Mange drømmer om et walk-in-closet, og vi i Rotpunkt - Hillerød hjælper jer med at designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og tilbehør fra Mogensen. Rot Punkt i Hillerød tilbyder et hav af muligheder – og det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi har ofte omdannet et lille pulterrum til et lækkert walk-in-closet, hvor I kan være med til at beslutte, om der skal være hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, eller I synes bedre om at indrette langsiderne til garderobe med et stort spejl for endevæggen.

Uforpligtende tilbud på garderobeløsning med skydedør

Hvis I ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på garderobeløsning med skydedøre eller et walk-in-closet, så kontakt Rot Punkt Hillerød eller kig forbi vores udstilling på Slotsgade 69 i Hillerød.

I vores store udstilling har I mulighed for at få idéer og inspiration til, hvordan lige præcis jeres skydedørsgarderobe kan se ud. Vores indretningskonsulenter hjælper dig med at finde ud af, hvilke type garderobeløsning, I har behov for ud fra rummets dimensioner, hvad enten der er tale om skydedørsskabe, walk-in-closet eller garderobeløsning.

Rotpunkt, Hillerød - garderobeskabe i Hillerød

Rotpunkt Køkken - Hillerød, Slotsgade 69, 3400 Hillerød, Danmark

+45 3410 5050

 


Bor du ikke i Hillerød?
Find din lokale Mogensen garderobeskab forhandler her

… en kvalitet og finish, som er uovertruffen, tidløs og skaber glæde i årtier

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER