AUBO Køkken & Bad Hillerød - garderobeskabe i Hillerød

AUBO Køkken & Bad Hillerød

Vølundsvej 9, 3400 Hillerød

T: 48 22 48 78

Mogensen Centerforhandler – fører et bredt program af Mogensen A/S’ produktserier med 2-3 modeller samt et stort udsnit af udtræk.

skydedøre - New yorker  - Hillerød

Hillerød - Individuelle garderober med skydedøre

Få plads og orden i et elegant design med garderobe- og skydedørsskabe fra Mogensen hos AUBO Køkken & Bad - Hillerød. Et garderobeskab med skydedøre går fra standardløsninger til jeres helt individuelle personlige design og størrelse. Derved udnytter I opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge, og vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den garderobeløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi. Vi har nok markedets bredeste program og er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre.

Garderobeforhandler Hillerød og nordsjælland

Her står vi klar til at tilbyde dig professionel og kvalitetsbevidst rådgivning omkring køb og kreativ indretning af dit nye garderobeskab og walk-in closet. Hos AUBO i Hillerød finder du alt, hvad hjertet begærer indenfor garderobe og walk-in closet, og der er mange grunde til at vælge netop AUBO i Hillerød som din forhandler af garderobeskabe og -løsninger.

Vi har mange års erfaring, og igennem årene har vi solgt rigtig mange flotte garderobeløsninger. Vi er derfor klædt solidt på til at indfri dine ønsker om en ny drømmegarderobe. Den høje kvalitet, det stilfulde og funktionelle design samt de konkurrencedygtige priser er også afgørende faktorer for, at vores kunder vælger netop os som deres garderobeleverandør.

Garderobeskabe med skydedøre - Hillerød
Garderobeskabe med skydedøre - tilbehør - Hillerød

Skydedørsskabe med fleksibilitet & personligt præg

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Det omfattende program af gennemtænkte opbevaringsløsninger med skydedøre skaber orden og overblik, som I vil have glæde af i årtier fremover.

Skydedørsskabe i et utal af designs & farver

Hos AUBO Køkken & Bad Hillerød kan du se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i skydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil.

De elegante skydedøre er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således placeres i front af eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg. Alle skydedøre leveres i et utal af farver og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige overflader i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ. Mogensen Skydedøre består af flere elegante designs:

Mogensen walk-in-closet - hos AUBO Køkken & Bad - Hillerød

Mange drømmer om et walk-in-closet, og vi i AUBO Køkken & Bad - Hillerød hjælper jer med at designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og tilbehør fra Mogensen. AUBO Køkken & Bad i Hillerød tilbyder et hav af muligheder – og det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi har ofte omdannet et lille pulterrum til et lækkert walk-in-closet, hvor I kan være med til at beslutte, om der skal være hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, eller I synes bedre om at indrette langsiderne til garderobe med et stort spejl for endevæggen.

walk-in-closet Hillerød
Garderobeskabe med skydedøre - indretning - Hillerød

Indretning af elegante skydedørsskabe med funktionalitet

Hos AUBO Køkken & Bad i Hillerød hjælper vi dig med at sammensætte det indvendige skabs- eller reolsystem ud fra et mangle forskellige funktionelle tilbehørsmoduler.

Vores indretningskonsulenter arbejder først med grundindretningen i jeres Mogensen garderobe- eller skydedørsløsning: Skal der være meget plads til bøjlestænger? Mere fokus på udtrækshylder? - eller skal der også være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt? Herefter kan vi sammensætte indretningen på tværs af produktserierne og dermed helt individuelt tilpasse pris og kvalitet til netop jeres individuelle skydedørsgarderobeskab. Vi hjælper dig med at få det optimale ud at pladsen ved at indsætte udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l. For at sikre bedst mulig adgang sikrer vi altid korrekt midterlap (positionering) af vores inventar og skydedøre.

Uforpligtende tilbud på garderobeløsning med skydedør

Hvis I ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på garderobeløsning med skydedøre eller et walk-in-closet, så kontakt AUBO Køkken & Bad- Hillerød eller kig forbi vores udstilling på Slotsgade 69 i Hillerød.

I vores store udstilling har I mulighed for at få idéer og inspiration til, hvordan lige præcis jeres skydedørsgarderobe kan se ud. Vores indretningskonsulenter hjælper dig med at finde ud af, hvilke type garderobeløsning, I har behov for ud fra rummets dimensioner, hvad enten der er tale om skydedørsskabe, walk-in-closet eller garderobeløsning.

AUBO Køkken & Bad Hillerød - garderobeskabe i Hillerød

AUBO Køkken & Bad Hillerød

Vølundsvej 9, 3400 Hillerød

T: 48 22 48 78