AUBO Køkken & Bad Hillerød - garderobeskabe i Hillerød

AUBO Køkken & Bad - Hillerød

Slotsgade 69, 3400 Hillerød, Danmark

Mogensen Centerforhandler – fører et bredt program af Mogensen A/S’ produktserier med 2-3 modeller samt et stort udsnit af udtræk.

 

Hillerød - Individuelle garderober med skydedøre

Få plads og orden i et elegant design med garderobe- og skydedørsskabe fra Mogensen hos AUBO Køkken & Bad - Hillerød. Et garderobeskab med skydedøre går fra standardløsninger til jeres helt individuelle personlige design og størrelse. Derved udnytter I opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge, og vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den garderobeløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi. Vi har nok markedets bredeste program og er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre.

 

skydedore garderobeskabe HillerødGarderobeforhandler Hillerød og nordsjælland

Her står vi klar til at tilbyde dig professionel og kvalitetsbevidst rådgivning omkring køb og kreativ indretning af dit nye garderobeskab og walk-in closet. Hos AUBO i Hillerød finder du alt, hvad hjertet begærer indenfor garderobe og walk-in closet, og der er mange grunde til at vælge netop AUBO i Hillerød som din forhandler af garderobeskabe og -løsninger.

Vi har mange års erfaring, og igennem årene har vi solgt rigtig mange flotte garderobeløsninger. Vi er derfor klædt solidt på til at indfri dine ønsker om en ny drømmegarderobe. Den høje kvalitet, det stilfulde og funktionelle design samt de konkurrencedygtige priser er også afgørende faktorer for, at vores kunder vælger netop os som deres garderobeleverandør.

Garderobeskabe i et utal af designs & farver

Hos AUBO Køkken & Bad Hillerød kan du se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i skydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil.

De elegante skydedøre er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således placeres i front af eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg. Mogensen Skydedøre består af flere elegante designs:

  • Compact® – en enkel skydedør med aluprofil til konkurrencedygtig pris
  • Slim-Line® – Slank skydedør med integrerede hjul og robust udførelse
  • Ideal® & Safir® – Robust skydedør i kraftig udførelse med integrerede hjul
  • Contoura® rammedør – rammedør i MDF med hvid folie
  • Contoura® massiv eg – rammedør i massiv eg - ubehandlet
  • Contoura® Almue– folie eller malet med dekorativ ornament/udskæring
  • Fashion-Line® – skydelåge til møbler og køkkenskabe
  • Trend® – fritstående skydedørsskab der let kan samles og flyttes igen
  • Plano® – en glat skydedør med ens for- og bagside samt meget smal alukant

Alle skydedøre leveres i et utal af farver og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige overflader i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ.

Garderobeskabe med fleksibilitet & personligt præg

En garderobeløsning fra Mogensen består af:

Vores omfattende program af gennemtænkte moduler til opbevaring skaber orden og overblik, som I vil giver jer glæde og funktionalitet i årtier fremover.

Hillerød garderobeskab med skydedøreIndretning af elegante skydedørsskabe med funktionalitet

Hos AUBO Køkken & Bad i Hillerød hjælper vi dig med at sammensætte det indvendige skabs- eller reolsystem ud fra et mangle forskellige funktionelle tilbehørsmoduler.

Vores indretningskonsulenter arbejder først med grundindretningen i jeres Mogensen garderobe- eller skydedørsløsning: Skal der være meget plads til bøjlestænger? Mere fokus på udtrækshylder? - eller skal der også være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt? Herefter kan vi sammensætte indretningen på tværs af produktserierne og dermed helt individuelt tilpasse pris og kvalitet til netop jeres individuelle skydedørsgarderobeskab. Vi hjælper dig med at få det optimale ud at pladsen ved at indsætte udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l. For at sikre bedst mulig adgang sikrer vi altid korrekt midterlap (positionering) af vores inventar og skydedøre.

 

Walk-in garderobeskabe i HillerødMogensen walk-in-closet - hos AUBO Køkken & Bad - Hillerød

Mange drømmer om et walk-in-closet, og vi i AUBO Køkken & Bad - Hillerød hjælper jer med at designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og tilbehør fra Mogensen. AUBO Køkken & Bad i Hillerød tilbyder et hav af muligheder – og det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi har ofte omdannet et lille pulterrum til et lækkert walk-in-closet, hvor I kan være med til at beslutte, om der skal være hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, eller I synes bedre om at indrette langsiderne til garderobe med et stort spejl for endevæggen.

Uforpligtende tilbud på garderobeløsning med skydedør

Hvis I ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på garderobeløsning med skydedøre eller et walk-in-closet, så kontakt AUBO Køkken & Bad- Hillerød eller kig forbi vores udstilling på Slotsgade 69 i Hillerød.

I vores store udstilling har I mulighed for at få idéer og inspiration til, hvordan lige præcis jeres skydedørsgarderobe kan se ud. Vores indretningskonsulenter hjælper dig med at finde ud af, hvilke type garderobeløsning, I har behov for ud fra rummets dimensioner, hvad enten der er tale om skydedørsskabe, walk-in-closet eller garderobeløsning.

AUBO Køkken & Bad, Hillerød - garderobeskabe i Hillerød

AUBO Køkken & Bad - Hillerød, Slotsgade 69, 3400 Hillerød, Danmark

+45 4822 4878

 


Bor du ikke i Hillerød?
Find din lokale Mogensen garderobeskab forhandler her

… en kvalitet og finish, som er uovertruffen, tidløs og skaber glæde i årtier

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER