Sengekompagniet - København - garderobeskabe i København

Sengekompagniet - København

Rosenørns Alle 18, 1634 København

+45 3332 5521

Mogensen Udstillingsforhandler - har 1-2 udstillingsmodeller fra Mogensen A/S med repræsentativt program af udtræk mv.

skydedøre - New yorker  - København

København - Individuelle garderober med skydedøre

Få plads og orden i et elegant design med Mogensen garderobe- og skydedørsskabe fra Sengekompaniet i København og øst- og nordsjælland. Et garderobeskab med skydedøre går fra standardløsninger til jeres helt individuelle personlige design og størrelse. Derved udnytter I opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge, og vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den garderobeløsning med skydedøre, der opfylder jeres behov, design og økonomi. Vi har nok markedets bredeste program fra Mogensen og er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre.

Mogensen Garderobeforhandler i København og nordsjælland

Sengekompaniet i København sælger mere end senge. I vores forretning og udstilling på Rosenørns Allé har vi den grundindstilling, at garderobeløsninger med skydedøre skal være fleksible samt kunne tilpasses rummet, stilen og trenden i resten af huset. Men garderobe med skydedøre skal tillige være funktionel og kunne opfylde jeres behov for opbevaring.


Garderobeskabe med skydedøre - København
Garderobeskabe med skydedøre - tilbehør - København

Skydedørsskabe med fleksibilitet & personligt præg

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Det omfattende program af gennemtænkte opbevaringsløsninger med skydedøre skaber orden og overblik, som I vil have glæde af i årtier fremover.

Garderobe med skydedøre fra Mogensen

Skydedørsskab er en god og funktionel løsning, der er velegnet til alle indretninger i din bolig. Skydelåger skubbes til side og ikke ud i rummet, og du kan derfor udnytte pladsen mere optimalt med mindre spildplads. Med skydedøre er det muligt at få gode opbevaringsløsninger - selv hvor pladsen er trang.

Hvis din garderobe skal stå tæt på andre møbler, er skydedøre et godt valg. Du har ikke problemer med låger, der åbner ud i rummet og dermed tager pladsen fra møbler. Garderobeskabet bliver derfor nærmest til en væg, og det åbner for nye muligheder i din indretning. Garderobe med skydelåger er endvidere et godt alternativ til øvrig skabsplads i boligen. De kan anvendes i alle boligens rum og er effektive i kontor, gang, bryggers og andre steder, hvor der er behov for opbevaring.

De elegante skydedøre er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således placeres i front af eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg. Mogensen Skydedøre består af flere elegante modeller:

Walk-in-Closet fra Mogensen hos Sengekompagniet - København

Mange drømmer om at starte dagen med at ”gå ind i sit eget lille univers” og finde det tøj, man skal have på, i et walk-in closet. Men kræver det et seperat rum? Og hvad hvis man næsten ikke har plads? garderobeskabe tilbehør i København

Skuffer, indsatser & tilbehør fra Mogensen

Opbevaring kræver gennemtænkte løsninger, hvor der skal være plads til alt det, du har behov for. Der findes meget forskelligt tilbehør til opbevaringsløsninger fra Mogensen, og det er værd at tænke igennem hvordan dine behov ser ud. Er det kun sko der skal ind i skabet i gangen? Eller skal der også være plads til at jakken kan komme op og hænge?

walk-in-closet København
Garderobeskabe med skydedøre - indretning - København

Indretning af garderobeskabe med skydedøre

Hos Sengekompaniet i København og nordsjælland hjælper vi dig med at sammensætte det indvendige skabs- eller reolsystem ud fra de mange forskellige funktionelle tilbehørsmoduler.

Vores indretningskonsulenter arbejder først med grundindretningen i jeres Mogensen garderobe- eller skydedørsløsning: Skal der være meget plads til bøjlestænger? Mere fokus på udtrækshylder? - eller skal der også være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt? Herefter kan vi sammensætte indretningen på tværs af produktserierne og dermed helt individuelt tilpasse pris og kvalitet til netop jeres individuelle skydedørsgarderobeskab. Vi hjælper dig med at få det optimale ud at pladsen ved at indsætte udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l. For at sikre bedst mulig adgang sikrer vi altid korrekt midterlap (positionering) af vores inventar og skydedøre.

Uforpligtende tilbud på garderobeløsning med skydedøre

Hvis I ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på garderobeløsning med skydedøre eller et walk-in-closet, så kontakt Sengekompaniet eller kig forbi vores udstilling på Rosenørns Alle 18 i København.

Vores indretningskonsulenter hjælper dig med at finde ud af, hvilke type garderobeløsning, I har behov for ud fra rummets dimensioner, hvad enten der er tale om skydedørsskabe, walk-in-closet eller garderobeløsning. I vores udstilling har I mulighed for at få idéer og inspiration til, hvordan lige præcis jeres skydedørsgarderobe kan se ud.

Sengekompagniet - København - garderobeskabe i København

Sengekompagniet - København

Rosenørns Alle 18, 1634 København

+45 3332 5521