Kolding Køkken og Badcenter - garderobeskabe i Kolding

Kolding Køkken og Badcenter

C F Tietgens Vej 1, 6000 Kolding, Danmark

 

Mogensen Centerforhandler – fører et bredt program af Mogensen A/S’ produktserier med 2-3 modeller samt et stort udsnit af udtræk.

 

Kolding og trekantområdet - Skydedørsskabe og individuelle garderober

Ny garderobe? Mere plads til opbevaring? Find inspiration hos Kolding Køkken & Bad Center, hvor vores eksklusive garderobeløsninger fra den danske producent Mogensen giver mulighed for alt - lige fra et enkelt garderobeskab til individuelt tilpassede skydedørsløsninger og walk-in-garderober. Vores garderobeløsninger tilpasses altid rummet med et smukt design.

Uanset om jeres behov er en mindre garderobe i gangen, et skydedørsskab i værelset eller et eksklusivt walk-in-closet i soveværelset, så rummer vores sortiment fra Mogensen en stor alsidighed. De garderobeløsninger du finder hos Kolding Køkken & Bad Center er eksklusive og i høj kvalitet, der betyder, at I får en garderobeløsninger i rigtige mange år

 

garderobeskabe skydedore KoldingGarderobeforhandler Kolding og trekantområdet

Hos Kolding Køkken & Bad Center på C.F. Tietgensvej 1F i Kolding har vi den grundindstilling, at garderobeløsninger med skydedøre skal være fleksible samt kunne tilpasses rummet, stilen og trenden i resten af huset. Men garderobe med skydedøre skal tillige være funktionel og kunne opfylde jeres behov for opbevaring.

Nye skabe eller garderobe

Mangler du et nyt garderobesystem? Måske drømmer du om et med skydelåger? Eller er du mere walk-in-closet-typen? Eller er drømmen bare en unik garderobeløsning i smukt design, som passer lige til dine behov for graderobe opbevaring? Kolding Køkken & Bad Center giver dig mere plads til flere af de ting, du sætter pris på. Vi leverer skydedørsskabe i absolut bedste kvalitet fra Mogensen, som sammensættes til en garderobe løsning, der er individuelt designet så det passer lige præcis til jeres ønsker og behov samt lavet på mål, der præcist passer til jeres rum.

Garderobe med skydedøre fra Mogensen

Skydedørsskab er en god og funktionel løsning, der er velegnet til alle indretninger i din bolig. Skydelåger skubbes til side og ikke ud i rummet, og du kan derfor udnytte pladsen mere optimalt med mindre spildplads. Med skydedøre er det muligt at få gode opbevaringsløsninger - selv hvor pladsen er trang.

Hvis din garderobe skal stå tæt på andre møbler, er skydedøre et godt valg. Du har ikke problemer med låger, der åbner ud i rummet og dermed tager pladsen fra møbler. Garderobeskabet bliver derfor nærmest til en væg, og det åbner for nye muligheder i din indretning.

Garderobe med skydelåger er endvidere et godt alternativ til øvrig skabsplads i boligen. De kan anvendes i alle boligens rum og er effektive i kontor, gang, bryggers og andre steder, hvor der er behov for opbevaring.

  • Compact® – en enkel skydedør med aluprofil til konkurrencedygtig pris
  • Slim-Line® – Slank skydedør med integrerede hjul og robust udførelse
  • Ideal® & Safir® – Robust skydedør i kraftig udførelse med integrerede hjul
  • Contoura® rammedør – rammedør i MDF med hvid folie
  • Contoura® massiv eg – rammedør i massiv eg - ubehandlet
  • Contoura® Almue– folie eller malet med dekorativ ornament/udskæring
  • Fashion-Line® – skydelåge til møbler og køkkenskabe
  • Trend® – fritstående skydedørsskab der let kan samles og flyttes igen
  • Plano® – en glat skydedør med ens for- og bagside samt meget smal alukant

Alle skydedøre leveres i et utal af farver og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige overflader i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ.

Walk-in garderobeskabe i KoldingWalk-in-Closet fra Mogensen

Mange drømmer om at starte dagen med at ”gå ind i sit eget lille univers” og finde det tøj, man skal have på, i et walk-in closet. Men kræver det et seperat rum? Og hvad hvis man næsten ikke har plads?

Skuffer, indsatser & tilbehør fra Mogensen

Opbevaring kræver gennemtænkte løsninger, hvor der skal være plads til alt det, du har behov for. Der findes meget forskelligt tilbehør til opbevaringsløsninger fra Mogensen, og det er værd at tænke igennem hvordan dine behov ser ud. Er det kun sko der skal ind i skabet i gangen? Eller skal der også være plads til at jakken kan komme op og hænge?

 

skydedøre og garderobeskabe i KoldingIndretning af garderobeskabe med skydedøre

Hos Kolding Køkken & Bad Center hjælper vi dig med at sammensætte det indvendige skabs- eller reolsystem ud fra de mange forskellige funktionelle tilbehørsmoduler. Vores indretningskonsulenter arbejder først med grundindretningen i jeres Mogensen garderobe- eller skydedørsløsning: Skal der være meget plads til bøjlestænger? Mere fokus på udtrækshylder? - eller skal der også være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt?

Herefter kan vi sammensætte indretningen på tværs af produktserierne og dermed helt individuelt tilpasse pris og kvalitet til netop jeres individuelle skydedørsgarderobeskab. Vi hjælper dig med at få det optimale ud at pladsen ved at indsætte udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l. For at sikre bedst mulig adgang sikrer vi altid korrekt midterlap (positionering) af vores inventar og skydedøre.

 

Uforpligtende tilbud på garderobeløsning med skydedøre

Hvis I ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på garderobeløsning med skydedøre eller et walk-in-closet, så kontakt Kolding Køkken & Bad Center eller kig forbi vores udstilling på C.F. Tietgensvej 1F i Kolding.

I vores store udstilling har I mulighed for at få idéer og inspiration til, hvordan lige præcis jeres skydedørsgarderobe kan se ud. Vores indretningskonsulenter hjælper dig med at finde ud af, hvilke type garderobeløsning, I har behov for ud fra rummets dimensioner, hvad enten der er tale om skydedørsskabe, walk-in-closet eller garderobeløsning.

KKBC Kolding - garderobeskabe i Kolding

Kolding Køkken og Badcenter, C F Tietgens Vej 1, 6000 Kolding, Danmark

+45 7631 9131

 


Bor du ikke i Kolding?
Find din lokale Mogensen garderobeskab forhandler her

… vi matcher alle RAL/NCS-farver på vores malede skydedøre og skabsløsning

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER