7-Soveren Odense - garderobeskabe i Odense

7-Soveren - Odense

Middelfartvej 114, 5200 Odense, Danmark

Mogensen Centerforhandler – fører et bredt program af Mogensen A/S’ produktserier med 2-3 modeller samt et stort udsnit af udtræk.

 

Odense/Fyn - Skydedørsskabe til individuelle garderober

Et garderobeskab med skydedøre går fra standardløsninger til jeres helt individuelle personlige design og størrelse. I får plads og orden i et elegant design med garderobe- og skydedørsskabe fra Mogensen, og derved udnytter I opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge. Vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den garderobeløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi, og vi har nok markedets bredeste program og er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre.

 

skydedore garderobeskabe OdenseGarderobeforhandler Odense og Fyn

Hos 7soveren i Odense får du skræddersyede garderobeløsninger fra Mogensen med funktionelle løsninger med skydedøre og lækre detaljer. Hos 7soveren i Odense træder du ind i et anderledes garderobeunivers, hvor der er lagt fokus på farver, design og personlighed. Vores kreative og dygtige indretningskonsulenter står klar til at rådgive og hjælpe jer, så vi i fællesskab får skabt jeres drømmeløsning til garderobe med skydedøre.

Garderobeløsninger i et utal af designs & farver

Hos 7soveren i Odense kan du se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i skydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil. De elegante skydedøre er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således placeres i front af eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg. Mogensen Skydedøre består af flere elegante designs:

  • Compact® – en enkel skydedør med aluprofil til konkurrencedygtig pris
  • Slim-Line® – Slank skydedør med integrerede hjul og robust udførelse
  • Ideal® & Safir® – Robust skydedør i kraftig udførelse med integrerede hjul
  • Contoura® rammedør – rammedør i MDF med hvid folie
  • Contoura® massiv eg – rammedør i massiv eg - ubehandlet
  • Contoura® Almue– folie eller malet med dekorativ ornament/udskæring
  • Fashion-Line® – skydelåge til møbler og køkkenskabe
  • Trend® – fritstående skydedørsskab der let kan samles og flyttes igen
  • Plano® – en glat skydedør med ens for- og bagside samt meget smal alukant

Alle skydedøre leveres i et utal af farver og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige overflader i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ.

Skydedørsskabe med fleksibilitet & personligt præg

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Vores omfattende program af gennemtænkte moduler til opbevaring skaber orden og overblik, som I vil giver jer glæde og funktionalitet i årtier fremover.

Odense garderobeskab med skydedøreIndretning af funktionelle skydedørsskabe

Hos 7soveren i Odense hjælper vi dig med at sammensætte det indvendige skabs- eller reolsystem ud fra de mange forskellige funktionelle tilbehørsmoduler. Vores indretningskonsulenter arbejder først med grundindretningen i jeres Mogensen garderobe- eller skydedørsløsning: Skal der være meget plads til bøjlestænger? Mere fokus på udtrækshylder? - eller skal der også være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt? Herefter kan vi sammensætte indretningen på tværs af produktserierne og dermed helt individuelt tilpasse pris og kvalitet til netop jeres individuelle garderobeskab. Vi hjælper dig med at få det optimale ud at pladsen ved at indsætte udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l. For at sikre bedst mulig adgang sikrer vi altid korrekt midterlap (positionering) af vores inventar og skydedøre.

 

Walk-in garderobeskabe i OdenseMogensen walk-in-closet - hos 7soveren Odense

Mange drømmer om et walk-in-closet, og hos 7soveren i Odense hjælper vi jer med at designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og tilbehør fra Mogensen. Vi tilbyder et hav af muligheder – og det er kun fantasien, der sætter grænser. Man kan omdanne et lille pulterrum til et lækkert walk-in-closet, hvor der kan være hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, eller man kan indrette langsiderne til garderobe med et stort spejl for endevæggen.

Uforpligtende tilbud på garderobeløsning med skydedøre

Hvis I ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på garderobeløsning med skydedøre eller et walk-in-closet, så kontakt 7soveren i Odense eller kig forbi vores udstilling på Middelfartvej 114 - 116, 5200 Odense V.

I vores udstilling har I mulighed for at få idéer og inspiration til, hvordan lige præcis jeres garderobe fra Mogensen kan se ud. Vores indretningskonsulenter hjælper dig med at finde ud af, hvilke type skydedørsløsning, I har behov for ud fra rummets dimensioner, hvad enten der er tale om skydedørsskabe, walk-in-closet eller garderobeløsning.

7-Soveren Odensen - garderobeskabe i Odense

7-Soveren Aps, Middelfartvej 114, 5200 Odense, Danmark

+45 6616 7499

 


Bor du ikke i Odense?
Find din lokale Mogensen garderobeskab forhandler her

… en kvalitet og finish, som er uovertruffen, tidløs og skaber glæde i årtier

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER