Køkkenfornyelse - Randers - garderobeskabe i Randers

Køkkenfornyelse - Randers

Gudenåvej 10, 8920 Randers NV

Mogensen Udstillingsforhandler - har 1-2 udstillingsmodeller fra Mogensen A/S med repræsentativt program af udtræk mv.

 

Randers - Garderobeskabe med skydedøre til individuelle behov

Få plads og orden i et elegant design med garderobe- og skydedørsskabe fra Mogensen. I kan udnytte opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge, og vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den garderobeløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi. En garderobeløsning med skydedøre går fra standardopsætninger til jeres helt individuelle personlige design og størrelse. Vi har nok markedets bredeste program og er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre

 

skydedore garderobeskabe RandersGarderobeforhandler Randers / østjylland

Hos Køkkenfornyelse i Randers finder du skræddersyede skydedørs- og garderobeløsninger fra Mogensen. Køkkenfornyelse.dk er en personlig ejet virksomhed i Randers. Vi ønsker at gøre det nemt for kunden at handle hos os og med vores eget værksted har vi den unikke mulighed at producere varer på specialmål. Dermed kan vi tilbyde et produkt der er 100 % klar til at blive monteret af kunden selv, med det tilbehør der måtte være nødvendigt. Selv det værktøj som anvendes ved montagen kan vi hjælpe med.

Udover salg og opsætning af gardeskabe fra Mogensen sælger og opsætter vi køkkener og køkkenfornyelser samt bad, garderobe og bryggers.

 

Garderobeskabe med skydedøre giver fleksibilitet & personligt præg

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Vores omfattende program af gennemtænkte moduler til opbevaring skaber orden og overblik, som vil give jer glæde og funktionalitet i årtier fremover. Garderobe med skydelåger er endvidere et godt alternativ til øvrig skabsplads i boligen. De kan anvendes i alle boligens rum og er effektive i kontor, gang, bryggers og andre steder, hvor der er behov for opbevaring.

 

Skydedørsløsninger i et utal af designs & farver

Hos Køkkenfornyelse i Randers kan I se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i skydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil.

De elegante skydedøre er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således placeres i front af eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg. Mogensen Skydedøre består af flere elegante modeller:

  • Compact® – en enkel skydedør med aluprofil til konkurrencedygtig pris
  • Slim-Line® – Slank skydedør med integrerede hjul og robust udførelse
  • Ideal® & Safir® – Robust skydedør i kraftig udførelse med integrerede hjul
  • Contoura® rammedør – rammedør i MDF med hvid folie
  • Contoura® massiv eg – rammedør i massiv eg - ubehandlet
  • Contoura® Almue– folie eller malet med dekorativ ornament/udskæring
  • Fashion-Line® – skydelåge til møbler og køkkenskabe
  • Trend® – fritstående skydedørsskab der let kan samles og flyttes igen
  • Plano® – en glat skydedør med ens for- og bagside samt meget smal alukant

Alle skydedøre leveres i et utal af farver og strukturer: fra malede overflader til mere end 100 forskellige overflader i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ.

Randers garderobeskab med skydedøreIndretning af garderobeskabe med skydedøre

Hos Køkkenfornyelse i Randers hjælper vi jer med at sammensætte det indvendige skabs- eller reolsystem ud fra de mange forskellige funktionelle tilbehørsmoduler. Grundindretningen i jeres Mogensen garderobeskab fastlægges ved at vi diskuterer, om der f.eks. skal være meget plads til bøjlestænger eller til udtrækshylder. Og måske ønsker I også, at der skal være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt.

I kan kombinere på tværs af produktserierne og dermed individuelt tilpasse pris og kvalitet til det skydedørsskab, som passer til jeres behov. Samtidig kan I sammensætte det store udvalg af tilbehør som udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l., således at jeres skydedørsskab får et helt personligt og eksklusivt udtryk.

Vi hjælper jer naturligvis undervejs med vores omfattende erfaring indenfor skydedørsskabe, således at f.eks. vi altid sikrer bedst mulig adgang med korrekt midterlap (positionering) af inventar og skydedøre.

 

Walk-in garderobeskabe i RandersWalk-in-Closet fra Mogensen - hos Heva i Randers

Mange drømmer om at starte dagen med at ”gå ind i sit eget lille univers” og finde det tøj, man skal have på, i et walk-in closet. Men kræver det et separat rum? Og hvad hvis man næsten ikke har plads?

Vi hjælper jer gerne med at designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og tilbehør fra Mogensen. Vi tilbyder et hav af muligheder - her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Uforpligtende tilbud på garderobeskabe med skydedøre

Hvis I ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på garderobeløsning med skydedøre eller et walk-in-closet, så kontakt Køkkenfornyelse eller besøg vores udstilling på Gudenåvej 10 i Randers.

I vores område med garderobeskabe er der mulighed for at samle inspiration og idéer til, hvordan lige jeres opbevaringsløsning med skydedørsgarderobe kan se ud. Vi hjælper jer med at finde ud af, hvilke type garderobeløsning, I har behov for ud fra rummets dimensioner, hvad enten der er tale om skydedørsskabe, walk-in-closet eller garderobeløsning.

… en kvalitet og finish, som er uovertruffen, tidløs og skaber glæde i årtier

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER