Frølund & Skjoldborg - Silkeborg - garderobeskabe i Silkeborg

Frølund & Skjoldborg - Silkeborg

Frølund & Skjoldborg, Navervej 2, 8600 Silkeborg

Mogensen Centerforhandler – fører et bredt program af Mogensen A/S’ produktserier med 2-3 modeller samt et stort udsnit af udtræk.

 

Silkeborg - Garderobeskabe med skydedøre fra Mogensen

Vi er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre med markedets bredeste program, der går fra standardløsninger til jeres helt individuelle personlige design og størrelse. En garderobeskab med skydedøre udnytter opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge, og vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den garderobeløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi. Kort sagt, garderobe- og skydedørsskabe fra Mogensen skaber plads & orden med et elegant design.

 

skydedore garderobeskabe SilkeborgMogensen Garderobeforhandler i Silkeborg og østjylland

Vores ønske har været at skabe en forretning, hvor der er tid til at fokusere på dig som kunde og hvor vi gennem en afslappet, hyggelig dialog finder frem til den løsning, der opfylder dine ønsker til ny garderobe, walk-in closet eller renovering af hele boligen. En standardløsning er en kompromisløsning. Når du giver dig i kast med at etablere skydedørs- og garderobeløsninger er det en proces, hvor vi er med hele vejen. Vi deltager begge i de første møder, fordi vi idémæssigt supplerer hinanden på fantastisk vis. Projektet rundes altid af med en afleveringsforretning, hvor vi sammen med dig tjekker, at alt er, som du ønsker.

Vores vision i Frølund & Skjoldborg i Silkeborg er og har hele tiden været at lave skræddersyede løsninger i høj kvalitet udført af vores faste team af dygtige håndværkere. Alt sammen til priser, der matcher mange standardløsninger i branchen.

Med en garderobe- eller skydedørsløsning fra Frølund og Skjoldborg udnyttes hver kvadratcentimeter optimalt og du undgår de blændstykker, der uvægerligt følger med en standardløsning. For vi producerer elementerne ud fra målene og vinklerne i dit køkken, bad eller garderobe.

Modulopbyggede skydedørsskabe giver fleksibilitet & personligt præg

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Det omfattende program af gennemtænkte opbevaringsløsninger med skydedøre skaber orden og overblik, som I vil have glæde af i årtier fremover.

Skydedøre i et utal af designs & farver

Hos Frølund & Skjoldborg i Silkeborg kan du se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i skydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil.

Skydedørsfronterne er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således også placeres i front af eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg.

Her får du et overblik over det brede program i Mogensen skydedøre:

  • Compact® – en enkel skydedør med aluprofil til konkurrencedygtig pris
  • Slim-Line® – Slank skydedør med integrerede hjul og robust udførelse
  • Ideal® & Safir® – Robust skydedør i kraftig udførelse med integrerede hjul
  • Contoura® rammedør – rammedør i MDF med hvid folie
  • Contoura® massiv eg – rammedør i massiv eg - ubehandlet
  • Contoura® Almue– folie eller malet med dekorativ ornament/udskæring
  • Fashion-Line® – skydelåge til møbler og køkkenskabe
  • Trend® – fritstående skydedørsskab der let kan samles og flyttes igen
  • Plano® – en glat skydedør med ens for- og bagside samt meget smal alukant

Alle skydedøre findes i et omfattende udvalg af farver, og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ til skydedøre. Farver og design kan kombineres i en uendelighed på den enkelte skydedør.

Skuffer, tilbehør, garderobeskabe i SilkeborgIndretning af garderobeskabe med skydedøre

Hos Frølund & Skjoldborg i Silkeborg kan du endvidere sammensætte det indvendige skabs- eller reolsystem, som kan udbygges med et utal af moduler. Grundindretningen i jeres Mogensen garderobe- eller opbevaringsløsning fastlægges først: Skal der være meget plads til bøjlestænger? Mere fokus på udtrækshylder? - eller skal der også være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt? Du kan kombinere på tværs af produktserierne og dermed helt individuelt tilpasse pris og kvalitet til det garderobeskab med skydedøre, du ønsker. Samtidig kan du mikse og matche det store udvalg af tilbehør som udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l., således dit garderobeskab får et helt personligt og eksklusivt udtryk.

For at sikre bedst mulig adgang sikrer vi altid korrekt midterlap (positionering) af vores inventar og skydedøre

 

Walk-in garderobeskabe i SilkeborgMogensen walk-in-closet hos Frølund & Skjoldborg Silkeborg – et hav af muligheder

Drømmer du om et walk-in-closet? Du kan designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og tilbehør fra Mogensen. Frølund & Skjoldborg i Silkbeorg tilbyder et hav af muligheder - her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Det er let at omdanne det lille pulterrum til et walk-in-closet. De fleste vælger at have hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, mens andre vælger at indrette langsiderne til garderobe, for så at hænge et stort spejl for endevæggen.

Uforpligtende tilbud på garderobeskab med skydedøre

I vores udstilling har du mulighed for at samle inspiration og idéer til, hvordan lige præcis dit garderobeskab med skydedøre kan se ud. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke type garderobeløsning, du har behov for, ligesom vi tager udgangspunkt i rummets dimensioner, hvad enten der er tale om skydedørsskabe, walk-in-closet eller noget helt tredje.

Hvis du ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på et smukt og funktionelt garderobeskab med skydedøre eller walk-in-closet, så kontakt Frølund & Skjoldborg allerede i dag eller kig forbi vores udstilling på Navervej 2 i Silkeborg

… en kvalitet og finish, som er uovertruffen, tidløs og skaber glæde i årtier

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER