Rotpunkt, Skive - garderobeskabe i Skive

Rotpunkt, Skive

Rotpunkt - Skive, Katkjærvej 1, 7800 Skive

Mogensen Centerforhandler – fører et bredt program af Mogensen A/S’ produktserier med 2-3 modeller samt et stort udsnit af udtræk.

 

Skive - Individuelle garderober med skydedøre

Få plads og orden i et elegant design med garderobe- og skydedørsskabe fra Rotpunkt i Skive. Et garderobeskab med skydedøre går fra standardløsninger til jeres helt individuelle personlige design og størrelse. Derved udnytter I opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge, og vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den garderobeløsning med skydedøre, der opfylder jeres behov, design og økonomi. Vi har nok markedets bredeste program og er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre.

 

skydedore garderobeskabe SilkeborgSkydedørsskabe med fleksibilitet & personligt præg

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Vores omfattende program af gennemtænkte moduler til opbevaring skaber orden og overblik, som I vil giver jer glæde og funktionalitet i årtier fremover.

Skuffer, tilbehør, garderobeskabe i SkiveIndretning af elegante garderobeskabe med funktionalitet

Hos Rotpunkt i Skive hjælper vi dig med at sammensætte det indvendige skabs- eller reolsystem ud fra et mangle forskellige funktionelle tilbehørsmoduler.

Vores indretningskonsulenter arbejder først med grundindretningen i jeres Mogensen garderobe- eller skydedørsløsning: Skal der være meget plads til bøjlestænger? Mere fokus på udtrækshylder? - eller skal der også være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt?

Herefter kan vi sammensætte indretningen på tværs af produktserierne og dermed helt individuelt tilpasse pris og kvalitet til netop jeres individuelle skydedørsgarderobeskab. Vi hjælper dig med at få det optimale ud at pladsen ved at indsætte udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l. For at sikre bedst mulig adgang sikrer vi altid korrekt midterlap (positionering) af vores inventar og skydedøre.

Skydedørsskabe i et utal af designs & farver

Hos Rotpunkt Skive kan du se og mærke garderobeskabe i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i skydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil.

De elegante skydedøre er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således placeres i front af eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg.

Mogensen Skydedøre består af flere elegante designs:

  • Compact® – en enkel skydedør med aluprofil til konkurrencedygtig pris
  • Slim-Line® – Slank skydedør med integrerede hjul og robust udførelse
  • Ideal® & Safir® – Robust skydedør i kraftig udførelse med integrerede hjul
  • Contoura® rammedør – rammedør i MDF med hvid folie
  • Contoura® massiv eg – rammedør i massiv eg - ubehandlet
  • Contoura® Almue– folie eller malet med dekorativ ornament/udskæring
  • Fashion-Line® – skydelåge til møbler og køkkenskabe
  • Trend® – fritstående skydedørsskab der let kan samles og flyttes igen
  • Plano® – en glat skydedør med ens for- og bagside samt meget smal alukant

Alle skydedøre leveres i et utal af farver og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige overflader i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ.

Walk-in garderobeskabe i SilkeborgMogensen walk-in-closet hos Rotpunkt Skive

Mange drømmer om et walk-in-closet, og vi hjælper jer med at designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og tilbehør fra Mogensen. Rotpunkt i Skive tilbyder et hav af muligheder – og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi har ofte omdannet et lille pulterrum til et lækkert walk-in-closet, hvor I kan være med til at beslutte, om der skal være hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, eller I synes bedre om at indrette langsiderne til garderobe med et stort spejl for endevæggen.

 

Skuffer, tilbehør, garderobeskabe i SkiveGarderobeforhandler Skive og vestjylland

Rotpunkt Skive er en shop-in-shop i Garant Brich Gulve på Katkjærvej 1 i Skive. Vores kunder udtaler, at det er dejligt at se garderobeskabe med skydedøre, walk-in-closet samt skabsløsninger, man ikke ser alle andre steder. Vi tilbyder mange valgmuligheder og den absolut bedste kvalitet i både skydedøre, garderobe samt indretningsmoduler.

Besøg vores butik i Skive, hvor du ikke bare køber en skydedørsgarderobe, men får en sparringspartner, der er med dig gennem hele processen. På den måde sikrer vi, at du bliver 100% tilfreds med dit garderobeløsning og får netop de funktioner, der dækker dine behov i hverdagen.

 

Uforpligtende tilbud på garderobeløsning med skydedøre

Hvis I ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på garderobeløsning med skydedøre eller et walk-in-closet, så kontakt Rotpunkt Skive eller kig forbi vores udstilling på Katkjærvej 1 i Skive.

I vores udstilling har I mulighed for at få idéer og inspiration til, hvordan lige præcis jeres garderobeløsning med skydedøre kan se ud. Vores indretningskonsulenter hjælper dig med at finde ud af, hvilke type garderobe, I har behov for ud fra rummets dimensioner, hvad enten der er tale om skydedørsskabe, walk-in-closet eller garderobeskabe.

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 
… skab stil og atmosfære i dit rum

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER