Rotpunkt Køkken, Thisted - garderobeskabe i Thisted

Rotpunkt Køkken - Thisted

Industrivej 61, 7700 Thisted

Mogensen Centerforhandler – fører et bredt program af Mogensen A/S’ produktserier med 2-3 modeller samt et stort udsnit af udtræk.

 

Thisted - Garderobeskab, walk-in-closet & skydedørsskab

Skydedørsskabe, garderober og walk-in-closets fra Mogensen skaber plads & orden med et elegant design. En garderobeskab med skydedøre udnytter opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge, og vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den garderobeløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi. Vi har markedets bredeste program, der går fra standardløsninger til jeres helt individuelle personlige design og størrelse, og er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre.

 

skydedore garderobeskabe ThistedGarderobeforhandler Thisted og nordvestjylland

Rotpunkt på Industrivej 61 i Thisted har stor erfaring med at skabe funktionelle garderobeskabe til kunder med vidt forskellige behov. Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov, og I kan vælge mellem mange forskellige typer materialer, hylder, reoler, skabe mv. Vi hjælper jer naturligvis igennem hele processen, indtil I står med den opbevaringsløsning, som I er glade for.

Modulopbyggede skydedørsskabe giver fleksibilitet & en gennemtænkt opbevaringsløsning

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Det omfattende program af gennemtænkte opbevaringsløsninger skaber orden og overblik, som I vil have glæde af i årtier fremover.

Skydedøre i et utal af designs & farver

Hos Rotpunkt kan du se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i garderober og skydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder skydedøre for enhver smag og indretningsstil.

Skydedørsfronterne er uafhængig af den øvrige garderobeindretning og kan tillige placeres foran eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg. Det brede program i Mogensen skydedøre består af:

  • Compact® – en enkel skydedør med aluprofil til konkurrencedygtig pris
  • Slim-Line® – Slank skydedør med integrerede hjul og robust udførelse
  • Ideal® & Safir® – Robust skydedør i kraftig udførelse med integrerede hjul
  • Contoura® rammedør – rammedør i MDF med hvid folie
  • Contoura® massiv eg – rammedør i massiv eg - ubehandlet
  • Contoura® Almue– folie eller malet med dekorativ ornament/udskæring
  • Fashion-Line® – skydelåge til møbler og køkkenskabe
  • Trend® – fritstående skydedørsskab der let kan samles og flyttes igen
  • Plano® – en glat skydedør med ens for- og bagside samt meget smal alukant

Alle skydedøre findes i et omfattende udvalg af farver, og med struktur fra malede overflader til mere end 100 forskellige typer i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ til skydedøre. Farver og design kan endda kombineres i den enkelte skydedør.

Skuffer, tilbehør, garderobeskabe i ThistedSkuffer, indsatser & tilbehør fra Mogensen

En god opbevaringsløsning skal give plads til alt det, som I ønsker skal være i garderoben. Hos Mogensen finder I meget forskelligt tilbehør til gennemtænkte opbevaringsløsninger, som kan give jer inspiration til at tænke over jeres ønsker og behov. Er det kun sko og tøj der skal ind i garderobeskabet? Eller skal der også være plads til at f.eks. strygebræt, slipsehylde og opbevaringskasser?

Indretning af garderobe med skydedørsskabe

Hos Rotpunkt i Thisted kan I sammensætte det indvendige skabs- eller reolsystem, som kan udbygges med et utal af moduler. Grundindretningen i jeres Mogensen garderobeskab fastlægges ved at vi diskuterer, om der f.eks. skal være meget plads til bøjlestænger eller til udtrækshylder. Og måske ønsker I også, at der skal være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt.

I kan kombinere på tværs af produktserierne og dermed individuelt tilpasse pris og kvalitet til det skydedørsskab, som passer til jeres behov. Samtidig kan I sammensætte det store udvalg af tilbehør som udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l., således at jeres skydedørsskab får et helt personligt og eksklusivt udtryk.

Vi hjælper jer naturligvis undervejs med vores omfattende erfaring indenfor skydedørsskabe, således at f.eks. vi altid sikrer bedst mulig adgang med korrekt midterlap (positionering) af inventar og skydedøre.

 

Walk-in garderobeskabe i ThistedMogensen walk-in-closet – luksus i hverdagen

Mange drømmer om et walk-in-closet, og med Mogensens skydedørsløsninger kan det nu blive en realitet. Det er faktisk let at omdanne det lille pulterrum eller en endevæg til et walk-in-closet. De fleste vælger at have hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, mens andre vælger at indrette langsiderne til garderobe, for så at hænge et stort spejl for endevæggen.

Vi hjælper jer gerne med at designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og tilbehør fra Mogensen. Vi tilbyder et hav af muligheder - her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Uforpligtende tilbud på garderobe med skydedørsskabe

Hvis du ønsker et uforpligtende forslag på et smukt og funktionelt skydedørsskab eller walk-in-closet, så kontakt Rotpunkt Thisted eller besøg vores udstilling på Industrivej 61 i Thisted.

I vores område med garderobeskabe er der mulighed for at samle inspiration og idéer til, hvordan lige jeres opbevaringsløsning med skydedørsgarderobe kan se ud. Vi hjælper dig med at finde den garderobeløsning, der passer til jeres ønsker og behov, og som passer til rummet – om det er skydedørskab, walk-in-closet eller noget helt tredje.

Rotpunkt Køkken, Thisted - garderobeskabe i Thisted

Rotpunkt Køkken - Thisted, Industrivej 61, 7700 Thisted

+45 5171 9993

 


Bor du ikke i Thisted?
Find din lokale Mogensen garderobeskab forhandler her

… en kvalitet og finish, som er uovertruffen, tidløs og skaber glæde i årtier

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER