Aubo Køkken og Bad, Viborg - garderobeskabe i Viborg

Aubo Køkken og Bad - Viborg

Marsk Stigs Vej 14, 8800 Viborg

Mogensen Centerforhandler – fører et bredt program af Mogensen A/S’ produktserier med 2-3 modeller samt et stort udsnit af udtræk.

 

Viborg - Garderobeløsninger med skydedøre og individuel indretning

Vi har nok markedets bredeste program og er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedøre. Med garderobe- og skydedørsskabe fra Mogensen kan I skabe plads og orden i et elegant design, således at I udnytter opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge. Et garderobeskab med skydedøre går fra enkle standardløsninger til jeres helt individuelt designede garderobeskab eller walk-in-closet. Vi er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den skydedørsløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi.

 

skydedore garderobeskabe ViborgMogensen garderobeforhandler i Viborg og midtjylland

Velkommen hos AUBO Køkken & Bad i Viborg, som er forhandler af de kendte Mogensen skydedørsskab og garderobeløsninger. Her står vi klar til at tilbyde dig professionel og kvalitetsbevidst rådgivning omkring køb og kreativ indretning af din nye garderobe- og skydedørsløsning. Hos AUBO i Viborg finder du alt, hvad hjertet begærer indenfor garderobe og skydedøre, og der er mange grunde til at vælge netop AUBO i Viborg som din garderobeforhandler. Vi har mange års erfaring, og igennem årene har vi solgt rigtig mange flotte garderobe- og skydedørsløsninger. Vi er derfor klædt solidt på til at indfri dine ønsker om en ny drømmegarderobe. Den høje kvalitet, det stilfulde og funktionelle design samt de konkurrencedygtige priser er også afgørende faktorer for, at vores kunder vælger netop os som deres garderobe- og skydedørsleverandør.

Modulopbyggede skydedørsskabe giver fleksibilitet & personligt præg

Et garderobeskab fra Mogensen består af:

Vores omfattende program af gennemtænkte moduler til opbevaring skaber orden og overblik, som I vil giver jer glæde og funktionalitet i årtier fremover.

Skydedøre i et utal af designs & farver

Hos Aubo i Viborg kan du se og mærke skydedøre i absolut bedste kvalitet fra den danske producent Mogensen, der har det bredeste program i garderobeskydedøre på markedet: fra enkle døre med aluprofil over helt glatte skydedøre til rammedøre i massiv træ. Kort sagt, Mogensen tilbyder noget for enhver smag og indretningsstil.

Garderobefronterne er uafhængig af det øvrige garderobeindretning og kan således også placeres i front af eksisterende skabsarrangementer eller som ”flytbar” skillevæg. Her får du et overblik over det brede program i Mogensens skydedøre:

  • Compact® – en enkel skydedør med aluprofil til konkurrencedygtig pris
  • Slim-Line® – Slank skydedør med integrerede hjul og robust udførelse
  • Ideal® & Safir® – Robust skydedør i kraftig udførelse med integrerede hjul
  • Contoura® rammedør – rammedør i MDF med hvid folie
  • Contoura® massiv eg – rammedør i massiv eg - ubehandlet
  • Contoura® Almue– folie eller malet med dekorativ ornament/udskæring
  • Fashion-Line® – skydelåge til møbler og køkkenskabe
  • Trend® – fritstående skydedørsskab der let kan samles og flyttes igen
  • Plano® – en glat skydedør med ens for- og bagside samt meget smal alukant

Alle skydedørsmodeller findes i et omfattende udvalg af farver, og strukturer fra malede overflader til mere end 100 forskellige i melamin, fineroverflade, folie, spejl, glas og massiv træ til skydedøre. Farver og design kan kombineres i en uendelighed på den enkelte skydedør.

Skuffer, tilbehør, garderobeskabe i ViborgIndretning af garderobeløsninger med skydedøre

Hos Aubo i Viborg hjælper vi dig med at designe det indvendige skabs- eller reolsystem ud fra de mange forskellige funktionelle tilbehørsmoduler. Grundindretningen i jeres Mogensen garderobe- eller skydedørsløsning fastlægges først: Skal der være meget plads til bøjlestænger? Mere fokus på udtrækshylder? - eller skal der også være plads til større ting som vaskemaskine, støvsuger eller strygebræt? Du kan kombinere på tværs af produktserierne og dermed helt individuelt tilpasse pris og kvalitet til den garderobeløsning med skydedøre, du ønsker. Samtidig kan du mikse og matche det store udvalg af tilbehør som udtrækshylde, bøjlestang, trådkurv, skohylde, o.l., således dit skydedørsskab får et helt personligt og eksklusivt udtryk.

For at sikre bedst mulig adgang sikrer vi altid korrekt midterlap (positionering) af vores inventar og skydedøre

 

Walk-in garderobeskabe i ViborgMogensen walk-in-closet hos Aubo Viborg

Mange drømmer om et walk-in-closet, og vi hjælper jer med at designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og tilbehør fra Mogensen. Aubo i Viborg tilbyder et hav af muligheder – og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi har ofte omdannet et lille pulterrum til et lækkert walk-in-closet, hvor I kan være med til at beslutte, om at den bedste løsning er at indrette langsiderne til garderobe med et stort spejl for endevæggen. eller om der skal være hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt.

Uforpligtende tilbud på skydedørsgarderobe

Hvis I ønsker et uforpligtende designforslag og tilbud på garderobeløsning med skydedøre eller et walk-in-closet, så kontakt Aubo i Viborg eller kig forbi vores udstilling på Marsk Stigs Vej 14 i Viborg.

Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke type skydedørsløsning, du har behov for, ligesom vi tager udgangspunkt i rummets dimensioner, hvad enten der er tale om garderobeskabe, skydedørsløsninger, walk-in-closet eller noget helt tredje. I vores udstilling har du mulighed for at samle inspiration og idéer til, hvordan lige præcis dit garderobeskab med skydedøre kan se ud.

Aubo Køkken og Bad Viborg - garderobeskabe i Viborg

Aubo Køkken og Bad Viborg, Marsk Stigs Vej 14, 8800 Viborg

+45 4050 6242


Bor du ikke i Viborg?
Find din lokale Mogensen garderobeskab forhandler her

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 
… skab stil og atmosfære i dit rum

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER