Garderobeskabets hjerte er inventaret, som du selv kombinerer og sammensætter.

Så det passer præcist til dine ønsker.

Du kan få vores inventar/tilbehør til dit garderobeskab i to forskellige kvaliteter...

Basic®

19 mm kraftigt inventar. Vi har altid fire standardfarver på lager, men vi kan levere mere end 100 forskellige farver. Du kan mikse og matche det store udvalg af tilbehør, så du får det perfekte skab til garderoben eller til kontoret.

Ideal®

22 mm kraftigt inventar i hvid – så behøver du aldrig bekymre dig om slitage eller nedbøjede hylder – det 22 mm tykke giver mulighed for fleksmål eller fritspænd på op til 120 cm. Du kan mikse og matche det store udvalg af tilbehør, så din garderobe får et helt personligt og eksklusivt udtryk.

compact garderobe fotoer

View the embedded image gallery online at:
https://www.mogensen.dk/garderobeskabe/inventar#sigProId9b33b4c90d

View the embedded image gallery online at:
https://www.mogensen.dk/garderobeskabe/inventar#sigProId90a6d237a2

Skal du bruge et garderobeskabe med skydedøre efter mål? Vi hjælper dig - fra start til slut...

Når du har besluttet dig for den lille ekstra luksus, som et skab fra MOGENSEN er, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Find din lokale forhandler

Specialist i skydedøre efter mål

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov. Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne. Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Skydedøre efter mål