Cosmos Korpus – det udvendige skab i solid kvalitet

Mogensens Cosmos Korpus er den udvendige skabsramme, som skydedørene fungerer med. Vores korpus-elementer består af 19mm plader i faste bredder tilpasset vores Cosmos Inventar-program samt i individuel højde.
Mogensens Cosmos Korpus-program består af:
• udvendig gavl
• anslag – til montage hvor skydedøre støder op til mur
• topplade – såfremt skydedøre ikke går til loft
• sokkel og bundplade – hvis skydedøre skal løftes fra gulvniveau

Korpus i samme farve som skydedøre eller…

Alle korpuselementer leveres i samme farver som skydedøre, således at et harmonisk udtryk opnås. Dog kan man af designmæssige årsager vælge andre farver til korpus, der fremhæver skydedøre på en kreativ måde.

korpus-fotoer

Skal du bruge et garderobeskabe med skydedøre efter mål? Vi hjælper dig - fra start til slut...

Når du har besluttet dig for den lille ekstra luksus, som et skab fra MOGENSEN er, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Find din lokale forhandler

Specialist i skydedøre efter mål

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov. Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne. Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Skydedøre efter mål