Cosmos Tilbehør - gennemtænkte løsninger til orden & overblik i dit garderobeskab…

Mogensens Cosmos Tilbehør kan dække ethvert behov for individuel indretning til at skabe orden og overblik i garderobeskabs- og opbevaringsløsninger.

Tilbehør kan let indsættes i Cosmos Inventar efter behov, og kan opbygges eller ændres gennem hele løsningens levetid. Inventarprogrammet findes i Mogensens standardbredder 368mm, 468mm, 568mm og 768mm samt en række moduler, der tillige produceres efter individuelle mål.

De forskellige udtrækselementer kan sammensættes på utallige måder på tværs af vores program, men vær opmærksom på at få den korrekte højde og bredde på modulet.

Trådkurv og vasketøjskurv til Mogensens Garderobeskabe med skydedøre efter mål

Udtræk & Tilbehør til dit garderobeskab

Her kan I finde utallige gennemtænkte tilbehør som udtræk, trådkurve, specialholdere til busker, slips og sko samt andre opbevaringsløsninger til dit garderobeskab.

LÆS MERE

Massiv Egetræ tilbehør til Mogensens Garderobeskabe med skydedøre efter mål

Massiv Eg Tilbehør til dit garderobeskab

Tilbehør i massiv eg giver et særdeles eksklusivt look på din garderobeskab.

LÆS MERE

Spot lys til Mogensens Garderobeskabe med skydedøre efter mål

LED Lys til dit garderobeskab

Indbygget lys er en af de mange features Mogensen tilbyder…

LÆS MERE

Skal du bruge et garderobeskabe med skydedøre efter mål? Vi hjælper dig - fra start til slut...

Når du har besluttet dig for den lille ekstra luksus, som et skab fra MOGENSEN er, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Find din lokale forhandler

Specialist i skydedøre efter mål

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov. Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne. Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Skydedøre efter mål