Tilbehør til garderobeskab
& klædeskab

Markedets bredeste udvalg

Mogensen har designet markedets bredeste udvalg i tilbehør til  garderobeskabe og klædeskabe, der skaber orden og overblik i jeres garderobeskab. Gennemtænkt tilbehør som udtræk, trådkurve, specialholdere til bukser, slips og sko samt andre opbevaringsløsninger kan let indsættes efter behov og kan udvides eller ændres gennem hele klædeskabets levetid.
Mesh kurven til garderobeskabe med skydedøre

Mesh kurven

Smart skuffe i let trådnet, som skaber overblik. Med dens fine net anvender den sig perfekt til undertøj og strømper. Mesh kurven leveres kun i hvid.

Skoudtræk til garderobeskabe med skydedøre

Skoudtræk

Flere typer skohylder og –holdere med push-to-open, som giver overblik og nem adgang til fodtøj. Skoudtrækket er med fuldudtræk hvilket giver et bedre overblik over dine sko.

Rumdeler til garderobeskabe med skydedøre

Rumdeler

Rumdeler i massiv træ natur eller hvid, der skaber orden og overblik ved slips, strømper, lingeri, andre tekstiler og nips.

Displayhylde til garderobeskabe med skydedøre

Displayhylde & -front

Front i glas gør det nemt at finde det rigtige indhold i bakker. Med en displayhylde og eller front, får du et visuelt flot udtryk i dit inventar. Leveres som standard med fuldudtræk og soft-close.

Opbevaringsskuffer til garderobeskabe med skydedøre

Opbevaringsskuffer

Flere størrelser/dybder i bakker skuffer, der alle er med fuldt udtræk og Soft-close. Størrelserne går fra 6cm i højden og op til 22cm. Bredden på skufferne bestemmer du selv.

Trådkurv og vasketøjskurv til garderobeskabe med skydedøre

Trådkurv og vasketøjskurv

Gode opbevaringsløsninger med fuldt udtræk, således at hele indholdet nemt kan tilgås.
Omkredsgitter til garderobeskabe med skydedøre

Omkredsgitter

Praktisk udtrækshylde med omkredsgitter, der giver overblik til indhold. Fuldt udtræk med Soft-close.
Slipse- & bælteudtræk til garderobeskabe med skydedøre

Slipse- & bælteudtræk

Op til 30 slips eller 7 bælter, der trækkes ud
for fuldt overblik.

Hylde eller gavl med indfræsning til lys

Hos Mogensen kan du vælge at få indfræset lys i bunden af dine hylder eller gavle. Lyset tænder ved hjælp af en sensor når du åbner dit skab.
Bukseudtræk til garderobeskabe med skydedøre

Bukseudtræk

Flere typer bukseudtræk til 5-10 par bukser. Med fuldt udtræk og Soft-close.

Mogensens garderobeskab med tilbehør med enestående fordele

Blandt de mange enestående fordele hos Mogensens garderobeskabe er, at alt udtræk hos Mogensen er forsynet med fuldudtræk og dæmper som standard. Det vil I sætte stor pris på hver eneste dag ved brug af garderoben. 
Andre fordele er mulighed for skuffer i massiv træ, melamin eller metal, bukse- og skoudtræk afstemt efter garderobetype samt mulighed for personlig indretning med displayhylder, displayfronter, indlæg, ruminddeling, smudsbakke, m.v.
Kort fortalt, I kan indrette den opbevaringsløsning i jeres garderobeskab og klædeskab, der passer til præcis jeres behov og ønske.

Mogensens garderobeskab med tilbehør, der dækker ethvert behov

Mogensens Tilbehør kan dække ethvert behov for individuel indretning til at skabe orden og overblik i garderobeskabs- og opbevaringsløsninger.
Tilbehør kan let indsættes i Inventar efter behov, og kan opbygges eller ændres gennem hele løsningens levetid. Inventarprogrammet findes i Mogensens standardbredder 368mm, 468mm, 568mm og 768mm samt en række moduler, der tillige produceres efter individuelle mål.
De forskellige udtrækselementer til garderobeskabe og klædeskabe kan sammensættes på utallige måder på tværs af vores program, men vær opmærksom på at få den korrekte højde og bredde på modulet.

Skab orden med en Mogensen Skydedør

4 trin til dit eget mogensen garderobeskab

1

Vi har 10 forskellige typer skydelåger på mål i forskellige materialer, så du vil altid kunne finde en skydedør, der passer til dine ønsker.

2

Få jeres helt individuelle udtryk på jeres garderobeskab gennem det nærmest uendelige farveudvalg.

3

Garderobeskabets hjerte er inventaret, som du selv kombinerer. Så det passer præcist til dine ønsker.

4

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov.