Garderobeskabe til Soveværelse

Mogensen garderobeskabe - skab plads & orden med et elegant design

Mogensen er specialist i at opbygge garderobeskabe med skydedørsløsninger. Vi har markedets bredeste program, der går fra standardløsninger til jeres helt individuelle, personlige design og størrelse.

En skydedørsløsning udnytter opbevaringspladsen optimalt - selv ved skråvægge, og Mogensen er naturligvis behjælpelig med at få sammensat den garderobeløsning, der opfylder jeres behov, design og økonomi.

Modulopbygget system, der giver fleksibilitet og personligt præg
En Mogensen garderobe består af:

  • skydedøre
  • korpus (ydre skab)
  • inventar (indre skab)
  • indretningsmoduler (skuffer, trådkurve, skohylder, o.l.)

Det omfattende program af gennemtænkte opbevaringsløsninger skaber orden og overblik, som I vil have glæde af i årtier fremover.

Se vores stor udvalg af skydedøre efter mål og garderobeskabe her

Sammen skaber vi løsningerne

Du har rummet, og vi har skabene, uanset om du skal have det elegante walk-in closet til den store villa eller det mere moderate klædeskab til soveværelset, kontoret, børneværelset eller til teenageværelset. Vi har et skab til ethvert rum og behov.

Skabe fra kælder til kvist

Vi kommer helt ud krogene med løsninger fra kælder til kvist, og som de eneste i Danmark kan vi levere skabsdøre, der enkelvis er 250 cm i bredden og 350 cm i høje – det giver dig færre antal døre (overlap), men også bedre overblik over indhold. Et skab fra Mogensen har altid skydedøre. Det er ikke blot praktisk, men er også en smuk løsning som giver ro og overblik i din hverdag.

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER

Skal du bruge et garderobeskabe med skydedøre efter mål? Vi hjælper dig - fra start til slut...

Når du har besluttet dig for den lille ekstra luksus, som et skab fra MOGENSEN er, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Find din lokale forhandler

Specialist i skydedøre efter mål

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov. Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne. Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Skydedøre efter mål