Nyt klædeskab? - Klædeskabe efter mål

MOGENSEN leverer klædeskabe, der er specialtilpasset dine behov. Find et klædeskab, der lever op til dine ønsker, og vi leverer et klædeskab efter mål med skydedøre i lækkert design.

Få et tilbud på et nyt klædeskab her

Få et godt tilbud på et nyt klædeskab her.

Skabe i tidløst design og høj kvalitet

Hos MOGENSEN kan du finde skabe i tidløst design og som har en høj kvalitet. Vores skydedøre er ikke kun lækre at se på, men også robuste og med lydløst glid, så oplevelsen af at bruge vores skabe er lige lækker hver gang.

Individuelle klædeskabe

Vores skydedøre til klædeskabe kommer i mange forskellige designs og leveres i de mål, du har brug for. Det betyder, at du hos os kan få klædeskabe, der ser ud nøjagtig som du ønsker, og som udnytter den plads du har til rådighed fuldt ud.

Danmarks største klædeskabe

Som de eneste i Danmark leverer vi skabe med skydedøre, der er op til 2,5 meter brede og 3,5 meter høje. Dermed er vi leverandør af de største klædeskabe i Danmark.

Klædeskab efter mål

Vi leverer et klædeskab med skydedøre efter mål og med standardiseret inventar. Det giver dig et specialtilpasset klædeskab, der går fra gulv til loft, men med en pris der er til at betale. Kontakt din lokale forhandler af MOGENSEN klædeskabe, hvis du vil høre mere om et klædeskab, der opfylder alle dine behov.

klædeskabe

Compact® KLÆDESKAB

klædeskabe

Slim-Line® KLÆDESKAB

klædeskabe

Ideal® & Safir® KLÆDESKABE

klædeskabe

Contoura® rammedør

klædeskabe

Contoura® massiv eg KLÆDESKAB

klædeskabe

Fashion-Line® KLÆDESKAB

klædeskabe

Trend® KLÆDESKAB

klædeskabe

Contoura® Almue KLÆDESKAB

klædeskabe

Plano® KLÆDESKAB

Få et tilbud på et nyt klædeskab her

Kontakt MOGENSEN i dag og få et godt tilbud på et nyt klædeskab. Kontakt os her.

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER

Skal du bruge et garderobeskabe med skydedøre efter mål? Vi hjælper dig - fra start til slut...

Når du har besluttet dig for den lille ekstra luksus, som et skab fra MOGENSEN er, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Find din lokale forhandler

Specialist i skydedøre efter mål

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov. Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne. Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Skydedøre efter mål