Velkommen til de nye farver

07 lys mokka & 15 mørk grøn

Skab rolige omgivelser i dit rum med en af vores nye farver.
Vi kan løfte sløret for farve 07 lys mokka og 15 mørk grøn, som kan fås til både skydedøre og inventar!

Når du vælger din skabsindretning og skydedøre / skydelåger på mål, kan du give dig selv et bedre overblik, hvilket gør det lettere at holde orden i skabet og derved, skabe bedre tid og overskud til hverdagen.

Walk-in-closet med skydedøre

Farver behøves ikke kun at være på væggen

Skab et stilrent look med den moderne lyse mokka. Farven indbyder til alt fra en moderne indretning til en mere rolig og afslappende atmosfære.

Gør din garderobe til din egen

Når du vælger garderobe og skydedøre fra Mogensen, sørger vi for at specialdesigne den til dine ønsker og behov uden, du betaler ekstra.

Vores nye farve, 15 mørk grøn, giver en rolig og naturlig harmoni i det rum, hvor den placeres.

Skydedøre med farve

Vores Skydedøre - et oveblik

Vi anbefaler at I hører og mærker forskelle i vægt og køreegenskaber ved de forskellige dørtyper hos vore forhandler, før I beslutter jer for jeres løsning. I skal have glæde af skydedørsløsningen i rigtige mange år, og der er tydelig forskel i funktion, pris og kvalitet mellem de forskellige typer, men hos Mogensen kan vi stå inde for dem alle.

Vi giver dig et hav af muligheder

Du kan designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, korpus, inventar og indretningsmoduler fra Mogensen. Vi tilbyder et hav af muligheder - her er det kun fantasien, der sætter grænser. 

Da vi designede vores inventar til walk-in closet, lagde vi vægt på den fine detalje og de gode materialer – fra skabe, skydedøre, inventar og indretningsmoduler.

Walk-in-closet: luksus i hverdagen

Hos Mogensen er det let at omdanne det lille pulterrum til et walk-in-closet. De fleste vælger at have hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, mens andre vælger at indrette langsiderne til garderobe, for så at hænge et stort spejl for endevæggen.
Et walk-in-closet giver dig lidt mere luksus i hverdagen, så få opfyldt drømmen om et walk-in-closet .

Walk-in-closet efter mål & dine ønsker

Vi hjælper dig med dit personlige walk-in-closet - fra start til slut. Vores kompetente forhandlere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov.
Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Skab orden med en Mogensen Skydedør

4 trin til dit eget mogensen garderobeskab

1

Vi har 10 forskellige typer skydelåger på mål i forskellige materialer, så du vil altid kunne finde en skydedør, der passer til dine ønsker.

2

Få jeres helt individuelle udtryk på jeres garderobeskab gennem det nærmest uendelige farveudvalg.

3

Garderobeskabets hjerte er inventaret, som du selv kombinerer. Så det passer præcist til dine ønsker.

4

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov.