Hvorfor Mogensen er godt håndværk forenet med moderne produktion

Mogensen er specialist i individuelle, fleksible og gennemtænkte garderobeskab- og skydedørsløsninger til

  • garderobeskab, walk-in-closet og arkiv og indbygningsreol
  • hjemmekontor, bryggers, rumdeling samt afskærmning af hvidevarer og varmeinstallation, m.v.
  • fritstående skabs- og garderobeløsninger
  • løsninger til kontorer og institutioner

 

Vi har markedets bredeste og dybeste skydedør og garderobeskab, og da I skal have glæde af et Mogensen garderobeskab i mindst 15-20 år, anbefaler vi, at I anvender vores omfattende erfaring via vores forhandlernet til rådgivning af valg, indretning og design.

Dansk design og produceret i Danmark

Hos Mogensen har vi siden 2003 udelukkende fokuseret på at fremstille garderobeskabe med skydedøre i absolut bedste håndværksmæssige udførelse i en kvalitet og finish, som er uovertruffen, tidsløs og til glæde i årtier.
Vi designer og udvikler hele tiden nye, intelligente opbevaringsløsninger til fordel for vores kunder indenfor private, virksomheder og institutioner. Samtidig arbejder vi løbende på at finde de bedste komponenter, materialer og æstetiske udtryk, som passer til tidens trend og som holder.

Den rigtige løsning til hver kunde – hver gang

Det kan være svært at gennemskue kvalitet og levetid på de utallige muligheder for garderobeskabe med skydedøre, som markedet tilbyder. Derfor hjælper vores erfarne forhandlere og montører jer sikkert fra idé til monteret garderobeskab fra Mogensen. Vore forhandler giver jer rådgivning omkring materialer, indretning og tilbehør samt kan vise jer materiale- og skydedørsprøver i deres udstilling.
Forhandler tilbyder normalt også at foretage opmåling hos jer samt udarbejde indretningsforslag og designløsninger. Vores forhandlere har et 2D/3D designværktøj til rådighed, således at I kan få en tegning af jeres individuelle skydedørs- og opbevaringsløsning.

Vores garderobeskabe med skydedøre: Integreret flow fra ordre til levering

Tegninger/ordren overføres direkte til vores unikke produktionsstyring, så vi sikrer levering af den aftalte løsning til den aftalte tid. Ved at specialisere os i garderobeskabe med skydedøre har vi opbygget en integreret ordre-, produktions- og logistikstyring, som sikrer et særdeles effektivt forløb fra ordre til levering. Mogensens garderobeskabe med skydedøre er præget af en solid håndværksmæssig finish, men vores succes ligger i høj grad i en skalerbar produktion med moderne CNC-maskiner.  Herved kan vi let og kosteffektivt producere både et styk unika-skydedør og en større serieproduktion, og altid inklusiv vores omhyggelige, håndværksmæssige finish og kontrol.

Egne fragtbiler lige til din dør

Levering foregår med vores egne fragtbiler til brofaste øer i hele Danmark, således at leverancen bliver håndteret korrekt og til aftalt tid. Ved ordrer til udlandet anvendes Mogensen specialpaller/-fragt.
Vores forhandlere kan tilbyde professionel montage af Mogensen skydedørsløsninger, men vores system gør, at I selv kan foretage montage eller få jeres lokale håndværker til det.
Samlet har dette gjort Mogensen til den førende specialist indenfor intelligente opbevarings- og skydedørsløsninger på det danske og skandinaviske marked.

mogensen om os.jpg
… en kvalitet og finish, som er uovertruffen, tidløs og skaber glæde i årtier

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER

Skal du bruge et garderobeskabe med skydedøre efter mål? Vi hjælper dig - fra start til slut...

Når du har besluttet dig for den lille ekstra luksus, som et skab fra MOGENSEN er, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Find din lokale forhandler

Specialist i skydedøre efter mål

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov. Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne. Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Skydedøre efter mål