Godt håndværk forenet
med moderne produktion

Den rigtige løsning til hver kunde – hver gang

Mogensen er specialist i individuelle, fleksible og gennemtænkte garderobeskab- og skydedørsløsninger til garderobeskab, walk-in-closet og arkiv og indbygningsreol hjemmekontor, bryggers, rumdeling samt afskærmning af hvidevarer og varmeinstallation, m.v. fritstående skabs- og garderobeløsninger løsninger til kontorer og institutioner.
Vi har markedets bredeste og dybeste skydedør / skydelåge og garderobeskab, og da I skal have glæde af et Mogensen garderobeskab i mindst 15-20 år, anbefaler vi, at I anvender vores omfattende erfaring via vores forhandlernet til rådgivning af valg, indretning og design.

Dansk design og produceret i Danmark

Hos Mogensen har vi siden 2003 udelukkende fokuseret på at fremstille garderobeskabe med skydedøre og skydelåger i absolut bedste håndværksmæssige udførelse i en kvalitet og finish, som er uovertruffen, tidsløs og til glæde i årtier. Vi designer og udvikler hele tiden nye, intelligente opbevaringsløsninger til fordel for vores kunder indenfor private, virksomheder og institutioner. Samtidig arbejder vi løbende på at finde de bedste komponenter, materialer og æstetiske udtryk, som passer til tidens trend og som holder.

Mogensen skydedøre – den rigtige løsning til hver kunde – hver gang

Det kan være svært at gennemskue kvalitet og levetid på de utallige muligheder for garderobeskabe med skydedøre og skydelåger, som markedet tilbyder. Derfor hjælper vores erfarne forhandlere og montører jer sikkert fra idé til monteret garderobeskab fra Mogensen. Vore forhandler giver jer rådgivning omkring materialer, indretning og tilbehør samt kan vise jer materiale- og skydedørsprøver i deres udstilling. Forhandler tilbyder normalt også at foretage opmåling hos jer samt udarbejde indretningsforslag og designløsninger. Vores forhandlere har et 2D/3D designværktøj til rådighed, således at I kan få en tegning af jeres individuelle skydedørs- og opbevaringsløsning.

Vores garderobeskabe med skydedøre: Integreret flow fra ordre til levering

Tegninger/ordren overføres direkte til vores unikke produktionsstyring, så vi sikrer levering af den aftalte løsning til den aftalte tid. Ved at specialisere os i garderobeskabe med skydedøre og skydelåger har vi opbygget en integreret ordre-, produktions- og logistikstyring, som sikrer et særdeles effektivt forløb fra ordre til levering. Mogensens garderobeskabe med skydedøre er præget af en solid håndværksmæssig finish, men vores succes ligger i høj grad i en skalerbar produktion med moderne CNC-maskiner. Herved kan vi let og kosteffektivt producere både et styk unika-skydedør og en større serieproduktion, og altid inklusiv vores omhyggelige, håndværksmæssige finish og kontrol.

Egne fragtbiler lige til din dør

Levering foregår med vores egne fragtbiler til brofaste øer i hele Danmark, således at leverancen bliver håndteret korrekt og til aftalt tid. Ved ordrer til udlandet anvendes Mogensen specialpaller/-fragt. Vores forhandlere kan tilbyde professionel montage af Mogensen skydedørsløsninger, men vores system gør, at I selv kan foretage montage eller få jeres lokale håndværker til det. Samlet har dette gjort Mogensen til den førende specialist indenfor intelligente opbevarings- og skydedørsløsninger på det danske og skandinaviske marked.

Skab orden med en Mogensen Skydedør

4 trin til dit eget mogensen garderobeskab

1

Vi har 10 forskellige typer skydelåger på mål i forskellige materialer, så du vil altid kunne finde en skydedør, der passer til dine ønsker.

2

Få jeres helt individuelle udtryk på jeres garderobeskab gennem det nærmest uendelige farveudvalg.

3

Garderobeskabets hjerte er inventaret, som du selv kombinerer. Så det passer præcist til dine ønsker.

4

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov.