Besøg vores showroom

Byggecentrum Middelfart, Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart

Walk-in-closet med skydedøre

Walk-in closet med skydedøre er den pladsbesparende løsning...

Skydedøre eller skydelåger åbner til siden og optager derfor ingen plads i rummet, når de åbnes. De optimerer dermed pladsen i rummet - også selvom det er lille.

Mere end 5 forskellige udstillinger

En garderobe bliver brugt hver dag og gerne flere gange dagligt, så hvorfor ikke vælge noget, hvor kvaliteten er i top. Hos Mogensen går vi ikke ned på kvaliteten af vores produkter. Du kan finde den helt klassiske, hvide skydedør samt også vores eksklusive massiv eg eller almue skydedør / skydelåge. Du sætter selv grænsen.

Besøg vores showroom, og mærk kvaliteten på de forskellige typer skydedøre / skydelåger og inventar.

Walk-in-closet med skydedøre
Walk-in-closet med skydedøre

Lad vores forhandler hjælpe dig i gang med dit projekt

Måske skal din nye garderobe være U-formet, L-formet, væg til væg eller fritstående? Vi har de bedste løsninger til at skabe netop din nye garderobe.

Vi giver dig et hav af muligheder

Du kan designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, skydelåger, korpus, inventar og indretningsmoduler fra Mogensen. Vi tilbyder et hav af muligheder - her er det kun fantasien, der sætter grænser. 

Da vi designede vores inventar til walk-in closet, lagde vi vægt på den fine detalje og de gode materialer – fra skabe, skydedøre, skydelåger, inventar og indretningsmoduler.

Walk-in-closet: luksus i hverdagen

Hos Mogensen er det let at omdanne det lille pulterrum til et walk-in-closet. De fleste vælger at have hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, mens andre vælger at indrette langsiderne til garderobe, for så at hænge et stort spejl for endevæggen.
Et walk-in-closet giver dig lidt mere luksus i hverdagen, så få opfyldt drømmen om et walk-in-closet .

Walk-in-closet efter mål & dine ønsker

Vi hjælper dig med dit personlige walk-in-closet - fra start til slut. Vores kompetente forhandlere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov.
Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Skab orden med en Mogensen Skydedør

4 trin til dit eget mogensen garderobeskab

1

Vi har 10 forskellige typer skydedøre i forskellige materialer, så du vil altid kunne finde en skydedør, der passer til dine ønsker.

2

Få jeres helt individuelle udtryk på jeres garderobeskab gennem det nærmest uendelige farveudvalg.

3

Garderobeskabets hjerte er inventaret, som du selv kombinerer. Så det passer præcist til dine ønsker.

4

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov.