Skydedøre og skydelåger på mål

Mogensen har det bredeste udvalg indenfor garderobeskabe med skydedøre og skydelåger på mål, der passer ind i enhver type bolig, studielejlighed, virksomhed eller kontor

Vores Skydedøre - et oveblik

Vi anbefaler at I hører og mærker forskelle i vægt og køreegenskaber ved de forskellige dørtyper hos vore forhandler, før I beslutter jer for jeres løsning. I skal have glæde af skydedørsløsningen i rigtige mange år, og der er tydelig forskel i funktion, pris og kvalitet mellem de forskellige typer, men hos Mogensen kan vi stå inde for dem alle.

Garderobeskab og skydedøre til skråvæg

Mange boliger har rum med skråvægge, hjørner eller smalle rum, hvor det er umuligt at placere et standardskab. Alle skabsløsninger med skydedøre / skydelåger tilpasses det enkelte rum, således at skabet optager mindst mulig plads i rummet.

Farver og materialer

Få jeres helt individuelle udtryk på jeres garderobeskab, der består af skydedøre og skydelåger på mål, korpus og inventar, gennem det nærmest uendelige farveudvalg og kombinationsmuligheder med mange forskellige materialer hos Mogensen.

Tips til valg af skydedøre på mål

Skydedøre som rumdeler

Skab orden med en Mogensen Skydedør

4 trin til dit eget mogensen garderobeskab

1

Vi har 10 forskellige typer skydelåger på mål i forskellige materialer, så du vil altid kunne finde en skydedør, der passer til dine ønsker.

2

Få jeres helt individuelle udtryk på jeres garderobeskab gennem det nærmest uendelige farveudvalg.

3

Garderobeskabets hjerte er inventaret, som du selv kombinerer. Så det passer præcist til dine ønsker.

4

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov.