Farver og
materialer

Få jeres helt individuelle udtryk
på garderobeskab, skydedøre & walk-in-closet

Få jeres helt individuelle udtryk på jeres garderobeskab, der består af skydedøre, skydelåger, korpus og inventar, gennem det nærmest uendelige farveudvalg og kombinationsmuligheder med mange forskellige materialer hos Mogensen.

Skydedøre folier i absolut bedste kvalitet.

Folie kan leveres i et meget bredt program, som matcher stort set alle køkkenfronter. I vores farvevifte findes folie i mat, satin, struktur og højglans. Alle vores folier er i absolut bedste kvalitet samt naturligvis farve- og lysægte.

Læder er fremstillet af 100% ægte bøffellæder i naturligt udseende.

Det er et bæredygtigt og gennemimprægneret naturprodukt, der er smudsafvisende, slidstærkt og med stor farvedybde. Læder er tillige støjreducerende i rummet.
Skydedøre og skydelåger med læder giver et utroligt smukt og eksklusivt look i ethvert hjem. 
Skydedøre efter mål - garderobeskabe

Massiv eg er ægte egetræ i bedste kvalitet, der er varme- og trykbehandlet.

Behandlingen gør træet formstabilt samt lukker fiberstruktur, således at der opnås et naturligt udseende. Massiv eg kan leveres i rå eller finpudset udgave til skydedøre, skydelåger, garderobe, korpus og inventar.

Skab jeres helt eget udtryk i farve og materialer på skydedøre & skydelåger

Flere af vores skydedøre  kan leveres malede i alle RAL/NCS-farver samt med folie i forskellige farver og i højglans - se farvevifte hos forhandler. Ved design af jeres skydedøre og skydelåger er der derfor uendelige muligheder for at skabe jeres helt eget udtryk i både farve og materialer.

Skydedøre efter mål - garderobeskabe farver

Farver bør matche rummet

Ved valg af farve og materiale til skydedøre, skydelåger og garderobeskabe kan det være en god idé at se på rummets øvrige farver og materialer, således at skydedørsløsningen bliver en integreret og harmonisk del af rummet. Vær opmærksom på at valg af farve og materiale giver et anderledes udtryk til rummet.


Skab og skydedør i samme farve

I kan få farveafstemt front, anslag, gavl samt top- og bundplade, således at jeres Mogensen skabsløsning fremstår i samme farve som skydedøre og skydelåger. Andre unikke fordele hos Mogensen er vores sokkel og bundplade kan leveres med stilleskruer til udligning af skæve gulve samt individuel tilpasset højde på korpus.

Sæt farve på skydedøre & walk-in

Rammedøre kan kombineres med forskellige farver og materialer som spejl, læder, træfinér og massiv egetræs-fyldninger.

Pladedøre kan leveres malede i alle RAL/NCS-farver samt med folie i forskellige farver og i højglans - se farvevifte hos forhandler.

Find din lokale forhandler

Hos vores forhandlere kan I se og føle kvalitet og funktion af vores garderobeskabe med skydedøre samt få hjælp til indretning, måling og montage.