Mogensen skydedøre leveres med flere overflader i forskellige farver og kvaliteter, herunder glas, finér-look og som spejl i forskellige farver. Her Kan I få et indtryk af de utallige muligheder, og vores forhandlere står altid klar med rådgiving og hjælp.

Få skydedøre, skabskorpus & -inventar, der matcher de øvrige farver i rummet

Ved valg af farve og materiale kan det være en god idé at se på rummets øvrige farver og materialer, således at skydedørsløsningen bliver en integreret og harmonisk del af rummet. Vær opmærksom på at valg af farve og materiale giver et anderledes udtryk til rummet.


Rammedøre kan kombineres med forskellige farver og materialer som spejl, læder, træfinér og massiv egetræs-fyldninger. Pladedøre kan leveres malede i alle RAL/NCS-farver samt med folie i forskellige farver og i højglans - se farvevifte hos forhandler.

I kan få farveafstemt front, anslag, gavl samt top- og bundplade, således at jeres Mogensen skabsløsning fremstår i samme farve som skydedøre.
Andre unikke fordele hos Mogensen er vores sokkel og bundplade kan leveres med stilleskruer til udligning af skæve gulve samt individuel tilpasset højde på korpus.