Contoura®
Massiv Eg

Den eksklusive garderobeskab
med et tidløst look

massiv-eg-tech - skydedøre efter mål

Skydedøre efter mål: max. højde på skydedør 250cm, max. bredde på skydedør 252cm

Rammedør i massiv eg med eksklusivt udseende samt Soft-close

Mulighed for indfræst greb og ægte sprosser

Op til 5 fyldninger – kombiner med utallige farver og materialer, dvs. ramme i eg med farvevalg i fyldninger

Ens udseende på begge sider gør den idéel til walk-in-closet, rumdeler, o.l.

Mulighed for tophængt

Bliv inspireret til Contoura® massiv eg skydedøre

Contoura® massiv eg er de mest eksklusive skydedøre, hvor de fine linjer i træet og den varme glød giver atmosfære og stil til boligen. Det er håndværk i bedste klasse.
Contoura® massiv eg leveres efter mål og kan  tilpasses alle rum, herunder tillige op mod skråvægge. Inventaret med mange special-elementer kan også leveres i massiv eg.
Hos vores landsdækkende forhandlere kan du få mere inspiration samt mærke kvalitet og funktion i skydedøren. 

Se også vores tilbehør i eg, der passer til Contoura® Massiv Eg skydedøre

Mogensen garderobeskab kan leveres med tilbehør i eg, som matcher skydedøre samt giver et eksklusivt, smukt og funktionelt overblik og opbevaring i dit garderobeskab eller walk-in-closet.

Skab orden med en Mogensen Skydedør

4 trin til dit eget mogensen garderobeskab

1

Vi har 10 forskellige typer skydedøre i forskellige materialer, så du vil altid kunne finde en skydedør, der passer til dine ønsker.

2

Få jeres helt individuelle udtryk på jeres garderobeskab gennem det nærmest uendelige farveudvalg.

3

Garderobeskabets hjerte er inventaret, som du selv kombinerer. Så det passer præcist til dine ønsker.

4

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov.

Skab stil og atmosfære i dit rum med skydedøre

Skydedøre er en særdeles god løsning, da de er mindre pladskrævende end oplukkelige døre samt giver bedre adgangsforhold til indhold i f.eks. skabet.
Vi anbefaler at I hører og mærker forskelle i vægt og køreegenskaber ved de forskellige dørtyper hos vore forhandler, før I beslutter jer for jeres løsning. I skal have glæde af skydedørsløsningen i rigtige mange år, og der er tydelig forskel i funktion, pris og kvalitet mellem de forskellige typer, men hos Mogensen kan vi stå inde for dem alle.

Specialist i skydedøre efter mål

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov. Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne. Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Skal du bruge et garderobeskabe med skydedøre efter mål?

Vi hjælper dig - fra start til slut... Når du har besluttet dig for den lille ekstra luksus, som et skab fra MOGENSEN er, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.