Ideal® skydedør på mål

Den robuste skydedør med solide alu-profiler og kombinations-fyldninger

compact-tech - skydedøre efter mål

Skydedøre og skydelåger på mål: max. højde på skydedør 252cm, max. bredde på skydedør 350cm

Robust skydedør og skydelåge i kraftig udførelse med integrerede hjul

Alu-grebsprofil i 3 farver – alu(standard), hvid eller sort

Mulighed for Soft-close og ægte sprosser samt skrådøre

Op til 5 fyldninger – kombiner et utal af farver og materialer

Bliv inspireret | Ideal® skydelåger på mål

Ideal skydedøre og skydelåger leveres efter mål samt i det individuelle design, der matcher jeres bolig. Her får I alle muligheder for at sammensætte de farver og materialer, som giver et personligt udtryk.
Ideal skydedøre fra Mogensen kan leveres med ægte læder, som giver et helt eksklusivt look. Med Ideal skydedøre får I alle muligheder for at sætte jeres helt personlige og eksklusive aftryk på jeres garderobeskab eller walk-in-closet.
Hos vores landsdækkende forhandlere kan du få mere inspiration samt mærke kvalitet og funktion i skydedøren. 

Skab orden med en Mogensen Skydedør

4 trin til dit eget mogensen garderobeskab

1

Vi har 10 forskellige typer skydelåger på mål i forskellige materialer, så du vil altid kunne finde en skydedør, der passer til dine ønsker.

2

Få jeres helt individuelle udtryk på jeres garderobeskab gennem det nærmest uendelige farveudvalg.

3

Garderobeskabets hjerte er inventaret, som du selv kombinerer. Så det passer præcist til dine ønsker.

4

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov.

Skab stil og atmosfære i dit rum med skydedøre

Skydedøre er en særdeles god løsning, da de er mindre pladskrævende end oplukkelige døre samt giver bedre adgangsforhold til indhold i f.eks. skabet.
Vi anbefaler at I hører og mærker forskelle i vægt og køreegenskaber ved de forskellige dørtyper hos vore forhandler, før I beslutter jer for jeres løsning. I skal have glæde af skydedørsløsningen i rigtige mange år, og der er tydelig forskel i funktion, pris og kvalitet mellem de forskellige typer, men hos Mogensen kan vi stå inde for dem alle.

Specialist i skydedøre på mål

Mogensen er specialist i skydedøre på mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov. Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne. Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Skal du bruge et garderobeskabe med skydedøre efter mål?

Vi hjælper dig - fra start til slut... Når du har besluttet dig for den lille ekstra luksus, som et skab fra MOGENSEN er, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.