New Yorker

Smart skydedør som blandt
andet kan anvendes som rumdeler

New Yorker -tech - skydedøre efter mål

Aluminiumsdør med sorte profiler og påklæbede sprosser

Både som skydedør og tophængt dør

Designes med antal felter efter ønske

Bliv inspireret til New Yorker skydedør

New Yorker er en moderne og meget elegant løsning som skydedør mellem rum. Designet er inspireret af de trendy loft apartments i New York, og passer perfekt ind i både en moderne og ældre bolig.
New Yorker skydedør har meget smalle sprosser samt kan leveres i de farver, som komplementerer rummenes udtryk. New Yorker skaber stil og atmosfære til enhver bolig.
Hos vores landsdækkende forhandlere kan du få mere inspiration samt mærke kvalitet og funktion i skydedøren. 
Detalje billede, bagside New Yorker skydedør
Bagside af New Yorker skydedør
Fron af New Yorker skydedør
Bunden og fronten af tophængt New Yorker skydedør

Skab orden med en Mogensen Skydedør

4 trin til dit eget mogensen garderobeskab

1

Vi har 10 forskellige typer skydedøre i forskellige materialer, så du vil altid kunne finde en skydedør, der passer til dine ønsker.

2

Få jeres helt individuelle udtryk på jeres garderobeskab gennem det nærmest uendelige farveudvalg.

3

Garderobeskabets hjerte er inventaret, som du selv kombinerer. Så det passer præcist til dine ønsker.

4

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov.

Skab stil og atmosfære i dit rum med skydedøre

Skydedøre er en særdeles god løsning, da de er mindre pladskrævende end oplukkelige døre samt giver bedre adgangsforhold til indhold i f.eks. skabet.
Vi anbefaler at I hører og mærker forskelle i vægt og køreegenskaber ved de forskellige dørtyper hos vore forhandler, før I beslutter jer for jeres løsning. I skal have glæde af skydedørsløsningen i rigtige mange år, og der er tydelig forskel i funktion, pris og kvalitet mellem de forskellige typer, men hos Mogensen kan vi stå inde for dem alle.

Specialist i skydedøre efter mål

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov. Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne. Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Skal du bruge et garderobeskabe med skydedøre efter mål?

Vi hjælper dig - fra start til slut... Når du har besluttet dig for den lille ekstra luksus, som et skab fra MOGENSEN er, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.