Skydelåger i tidløst design

MOGENSEN leverer skydelåger i høj kvalitet og tidløst designs. Når du vælger en skydelåge fra MOGENSEN bestemmer du selv farven og sammensætningen af design. Vores skydelåger er robuste og med lydløst glid, hvilket gør brugsoplevelsen uovertruffen.

Design din egen skydelåge

Bliv inspireret blandt vores store udvalg af skydelåger og sammensæt selv designet af din skydelåge. Dermed får du skydelåger, der passer nøjagtig til din stil og resten af din bolig. Når du køber skydelåger hos MOGENSEN, er der ingen grund til at gå på kompromis.

Skydedøre og skydelåger til indendørs brug

Vi leverer indendørs skydedøre, der fås helt op til 2,5 meter brede og 3,5 meter høje. Det betyder, at vi kan leverer skydedøre til indendørs brug, der fuldt ud udnytter den plads, du har til din rådighed, og som dermed gør det nemt at holde orden.

Specialtilpassede skydelåger

Vores koncept er at levere specialtilpassede skydedøre til indendørs brug – og bag disse gemmer sig standard inventar. Dermed kan du få skydedøre efter mål, som stadig er til at betale. Kontakt din lokale forhandler hvis du vil høre mere om skydedøre til indendørs brug og skydelåger efter mål.

Eksempler på nogle af vores skydelåger

skydelåger

Compact® skydelåge

Skydelåger

Slim-Line® skydelåge

Skydelåger

Ideal® & Safir® skydelåger

Skydelåger

Contoura® rammedør

Skydelåger

Contoura® massiv eg skydelåge

Skydelåger

Fashion-Line® skydelåge

Skydelåger

Trend® skydelåge

Skydelåger

Contoura® Almue skydelåge

Skydelåger

Plano® skydelåge

Få et godt tilbud på nye skydelåger her

Kontakt MOGENSEN i dag og få et godt tilbud på skydelåger her.

mogensen google pinFind et forhandler


mogensen google pinDownloadS


mogensen google pinFølg os på Facebook


 

 

Nyt garderobeskabe
med skydedøre?
Vi hjælper dig

- fra start til slut

vi hjaelpe foto

Tag kontakt til vores erfarne forhandlere, som gerne hjælper jer gennem alle spørgsmål og tager ansvar for opmåling og montage om dette ønskes. Dette giver jer den holdbare og gennemtænkte løsning, der holder i rigtig mange år fremover.

KONTAKT DIN LOKALE FORHANDLER

Skal du bruge et garderobeskabe med skydedøre efter mål? Vi hjælper dig - fra start til slut...

Når du har besluttet dig for den lille ekstra luksus, som et skab fra MOGENSEN er, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Find din lokale forhandler

Specialist i skydedøre efter mål

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov. Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne. Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Skydedøre efter mål