Walk-in closet

Luksus til ethvert hjem med skydedøre og skydelåger på mål

En Walk-in løsning er meget populær, da I på elegant vis får skjult en masse opbevaringsplads bag et par skydedøre, ligesom I vil kunne ”gå ind” i skabet for bedre overblik. Ethvert rum over en vis størrelse kan indrettes med walk-in-closet, og løsningen kræver ikke opbygning af mure eller flere rum.
Walk-in-closet med skydedøre

Walk-in closet med skydedøre er den pladsbesparende løsning...

Skydedøre og skydelåger åbner til siden og optager derfor ingen plads i rummet, når de åbnes. De optimerer dermed pladsen i rummet - også selvom det er lille.

Den rigtige indretning af din walk-in closet giver overblik, orden & glæde

Hos Mogensen er vi specialister i at designe den mest optimale indretning i walk-in-closets med specialtilpassede løsninger til hver sin funktion.
Walk-in-closet med skydedøre
Walk-in-closet med skydedøre

Lad os hjælpe dig med dit walk-in-closet

Måske skal dit nye walk-in-closet være U-formet, L-formet eller "lige" med to sider? Vi har de bedste løsninger til at skabet netop dit walk-in-closet. 

Vi giver dig et hav af muligheder

Du kan designe det perfekte walk-in-closet med skydedøre, skydelåger, korpus, inventar og indretningsmoduler fra Mogensen. Alt efter mål. Vi tilbyder et hav af muligheder - her er det kun fantasien, der sætter grænser. 

Da vi designede vores inventar til walk-in closet, lagde vi vægt på den fine detalje og de gode materialer – fra skabe, skydedøre, skydelåger, inventar og indretningsmoduler.

Walk-in-closet: luksus i hverdagen

Hos Mogensen er det let at omdanne det lille pulterrum til et walk-in-closet. De fleste vælger at have hylder, skuffer og bøjlestænger hele vejen rundt, mens andre vælger at indrette langsiderne til garderobe, for så at hænge et stort spejl for endevæggen.
Et walk-in-closet giver dig lidt mere luksus i hverdagen, så få opfyldt drømmen om et walk-in-closet .

Walk-in-closet efter mål & dine ønsker

Vi hjælper dig med dit personlige walk-in-closet - fra start til slut. Vores kompetente forhandlere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov.
Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Vores Skydedøre - et oveblik

Vi anbefaler at I hører og mærker forskelle i vægt og køreegenskaber ved de forskellige dørtyper hos vore forhandler, før I beslutter jer for jeres løsning. I skal have glæde af skydedørsløsningen i rigtige mange år, og der er tydelig forskel i funktion, pris og kvalitet mellem de forskellige typer, men hos Mogensen kan vi stå inde for dem alle.

Skab orden med en Mogensen Skydedør

4 trin til dit eget mogensen garderobeskab

1

Vi har 10 forskellige typer skydelåger på mål i forskellige materialer, så du vil altid kunne finde en skydedør, der passer til dine ønsker.

2

Få jeres helt individuelle udtryk på jeres garderobeskab gennem det nærmest uendelige farveudvalg.

3

Garderobeskabets hjerte er inventaret, som du selv kombinerer. Så det passer præcist til dine ønsker.

4

Mogensen er specialist i skydedøre efter mål. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov.